woensdag 15 juni 2016

Welke vogel legt groene eieren

Weet iemand van welke vogel de eieren zouden kunnen zijn? Hoe het precies kan dat er opeens twee groene eieren. Een ei wordt door een vogel gelegd met als inhoud een gele en een witte dooier. Eieren variëren ook in grootte maar welke soort legt nu relatief de grootste eieren.


Het nest maken deze vogels graag op een eilandje, vlak bij het water. Dat kan zelfs oplopen tot 12.

Zoveel eieren in één koolmees . Een fuut legt er hooguit zes en een mees soms wel dertien per nest. Waarom leggen niet alle vogels evenveel eieren ? Wie weet van welke vogel deze eieren zijn, deze vogel heeft eieren gelegd bovenop de hertenkop onder de veranda. De groene reiger (Butorides virescens) Wordt ook wel de kleine groene. Het vrouwtje legt , in een tijdsbestek van dagen, tussen de tot eieren welke na 20 . Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren of afwijzen.


Dit is een consumentenforum, geen vogelforum. En je presenteert jezelf ook als vogel.

Ook de wilde eend legt lichtgroene eieren. Kring van volière vogelhouders. De roodborstlijster legt blauwe eieren - een trucje dat is afgekeken bij de.


Blauwe en groene eieren komen het meest voor, hoewel de kleur grijs- of. Het zijn kleine, rondachtige vogels met een rechte houding en een brede schedel. Struisvogels leggen de grootste eieren ter wereld! Heb jij weleens gezien hoe jonge struisvogeltjes uit.


Het gezegde In mei leggen alle vogels een ei kan de prullenbak in. De bosuil legt zijn eieren al in januari, maar dat heeft niets met . Welk dier legt de meeste eitjes ? In het wild levende vogels zoals fazanten en mezen kunnen tot vijftien eitjes in een. De kiwi legt relatief gezien dan ook de grootste eieren. Wil je weten welke vogels de grootste eieren krijgen?


De vogel met de kleinste eieren is de bijenkolibrie. Emoes leggen soms wel donkergroene eieren. Welke dieren komen uit eieren? De koekoek legt één ei, in het nest van een andere vogel. Op dit moment stuks op voorraad.


In de kleur patrijs en zilverpatrijs.

Vraag gerust in de Horta winkel in je buurt welk jong pluimvee verkrijgbaar is op bestelling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts