maandag 13 juni 2016

Wat vinden kippen lekker

Als onze kat een muis laat rondslingeren, willen ze die wel hebben. Verder alles wat ongezond is, zoals . Hoe kippenren leuker maken ? Mais vinden kippen vaak erg lekker en het geeft veel energie. Maar omdat mais eiwitarm is, is het niet geschikt om hier veel van te geven.

Ik weet dat ze erg van walnoten houden, maar wellicht is er nog meer waar ze dol op zjin? Ik las overigens ook ergens wat over meelwormen, . Een lekkernij voor mijn kippen ! Kippen vinden legkorrel niet lekker. Slablad vinden ze ook heerlijk. Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour.


Er is een hoop wat kippen wel mogen eten, maar er zijn ook een aantal dingen die ze niet willen of mogen eten. Wat vinden kippen lekker ?

Ik neem aan dat ze niet proeven wat ze eten. Die kippen (van een vriendin) hadden extra honger, dus was het natuurlijk. Bij het houden van dieren komt altijd heel wat kijken en dat geldt ook voor de kip.


In de voerbak vinden kippen droog voer, net zoals ze dankzij de drinkbak gezond water ter beschikking hebben. Het is puffen geblazen bij dit warme weer. Niet alleen voor ons, maar ook voor je kippen. Hoe zorg je ervoor dat deze beestjes zich kiplekker.


Als je kippen wil houden, moet je op voorhand goed bepalen wat je bedoeling is met de dieren en hoeveel plaats je ze kan geven. En het zit me niet lekker dat er soja in dit kippenvoer zit. Of eten de kippen direct alles op dat boven de grond komt? Vinden ze geweldig, en dan hebben ze ook lekker wat te doen.


Lekker met: bleekselderij, broccoli, champignons, chinese kool, doperwten, komkommer (gegrilde kip ), maiskolven, paksoi (gebakken kipreepjes ), paprika . Dan zijn de kippen nog bezig met verteren als ze op stok gaan, wat de rust in het. Ook bessen, appel, peer en banaan vinden ze heerlijk, evenals kruiden als . Ze vertellen wie de baas is, waar goed eten te vinden is, ze waarschuwen voor gevaar of vertellen gewoon hoe het met hen gaat. Liefst scharrelen je kippen lekker in de tuin of op het erf, op zoek naar hapjes.

Grond die aan hun poten blijft kleven vinden ze heel vervelen maar ze. Sommige kippen vinden natte pootjes heerlijk, andere hebben er . Niet omdat ze dat lekker vinden , maar omdat ze de steentjes nodig hebben in. Omdat er nogal wat misverstanden zijn over kippen en hun .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts