vrijdag 24 juni 2016

Spitsmuizen bestrijden

Hoewel het nuttige diertjes zijn, hebben we ze. Spitsmuizen zijn nuttig, dus niet bestrijden maar weren. Alle spitsmuissoorten komen wel eens in huis voor maar de huisspitsmuis relatief vaker dan de andere.


Er ontstaat hinder door de stank en vervuiling door urine en uitwerpselen van de spitsmuizen. Op dit punt komt spitsmuis bestrijding om de hoek kijken, want .

Een spitsmuis is geen knaagdier maar valt onder de orde van insecteneters. De spitsmuis leeft vooral buitenshuis maar komt bij koude naar binnen. In het beginstadium van de . Neem contact op met Jansen of lorkeers plaagdierbeheersing.


Voor het juiste advies, bestrijding of voorkomen van spitsmuizen. Wat u moeten weten om muizen te bestrijden - een artikel over muizen en hoe u deze het. Tastzin en reuk zijn eveneens goed ontwikkeld.

De ogen zijn klein en van weinig betekenis. Spitsmuis bestrijden - Onze deskundigen weten de juiste aanpak om deze knaagdieren te weren. Neem tijdig contact op zodat wij uw schade kunnen beperken. Wij zijn specialist spitsmuizen bestrijden ! Bent u op zoek naar een specialist in spitsmuizen bestrijden ? Bij FD Plaagdierpreventie bent u aan het juiste adres voor o. Zoals gezegd is actief bestrijden geen optie. Zuiveringsbedrijf van Loon is gespecialiseerd in de bestrijding van de spitsmuis.


Heeft u overlast van de spitsmuis ? RULO heeft veel ervaring met het bestrijden van spitsmuizen om zo overlast aan te pakken. Laat muizen bestrijden of weren door Traas Ongediertebestrijding! In de winter kunnen tot zes spitsmuizen een gezamenlijke slaapplaats . Hoewel spitsmuizen heel veel overeenkomsten vertonen met knaagdieren zijn.


Naast spitsmuis bestrijding adviseren en informeren wij u als klant in het voorkomen van een nieuwe spitsmuizenplaag. Muizen bestrijden is een moeilijke opgave.

Naast de huismuis treffen we in Nederland ook vaak de bosmuis, spitsmuis en de veldmuis aan. Exodus Services kan u helpen om dit te. Een paar simpele maatregelen zijn. Uit de familie van de spitsmuis.


Chemische bestrijding is normaliter na het nemen van voldoende weringsmaatregelen niet . Zelf muizen bestrijden of een ongediertebestrijder laten bestrijden. Het zou ook kunnen dat het spitsmuizen zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts