dinsdag 14 juni 2016

Mol in tuin

De nachtmerrie voor elke gazonliefhebber is een kolonie mollen. Het meest eenvoudige is de mol in de tuin te tolereren en hem zo nodig uit de kwetsbare stukken weg te houden. Hierna worden enkele afweermethoden . Tuin en gazon liggen er piekfijn bij tot de schrik van elke tuinliefhebber opduikt.


Op dit moment wordt er veel geklaagd over molshopen in de tuin. Dat en nog veel meer leuke weetjes over de mol lees je in het artikel!

De mol eet voornamelijk insecten die schadelijk zijn voor je tuin , dus daar ben je ook mooi vanaf. Om de juiste gangen te vinden voor het vangen van de mollen , kan men. TJING TJING TUINEN - Dina gaat de strijd aan met de mol en krijgt daarbij de hulp van haar papa.


De mol is vooral bekend om zijn soms vervelende molshopen. Heeft u te maken met mollen in de tuin ? Beestjes Kwijt weet alles over de oorzaken en professionele bestrijding van mollen in de tuin. Vraag vrijblijvend advies . Vaak worden ze dan ook hardhandig uit de tuin verwijderd. Wie liever geen mollen in zijn tuin heeft, maar ze ook niet wil doden, kan gelukkig .

Door een paar lege flessen (liefst met grote opening zoals de oude melkfles) schuin in de grond in te graven. De schade die een mol aanricht in de tuin. Met mollen in de tuin krijgt je grasmat heel wat te verduren. Mollen hebben een hekel aan het geluid en . Ik heb alles geprobeerd om ze weg te jagen, maar niets werkt . Om mollen te verwijderen uit de tuin , moet je een muziekkaart op de kop tikken, het klein luidsprekertje er uit halen zodat het continu speelt, dan steek je het . Ondergronds eten ze grote hoeveelheden schadelijke insecten, zoals . Uw grasveld gaat eruitzien als . Wij helpen u bij uw mollenbestrijding!


De mol – Talpa Europaea Dracht : tot weken Aantal jongen : tot (soms 7) Levensduur : tot jaar Het gebit van insectivoren is afgestemd op hun voeding. Herken jij jezelf in dit scenario? Een mol eet veel van de (schadelijke) beestjes op. Een mol in je tuin betekend dat er een rijk bodemleven is. Vertrouw op uw ongedierte-expert.


Deze informatie zal je helpen de mol in je tuin beter te begrijpen. Maar daar houdt het ook wel een . Er zijn diervriendelijke manieren om mollen en andere woelende dieren uit je tuin te verjagen! Hoe verwijder ik mollen uit mijn tuin op een diervriendelijke manier?

Hier onze tips om de mol te verjagen en molshopen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts