woensdag 22 juni 2016

Wat te doen tegen een wespennest

We leggen uit wat wespen doen en wat je tégen ze kan doen. Zet een raam open en de wesp zal vanzelf naar buiten vliegen. Hoe kun je wespen bestrijden of verjagen? Ontdek de tips tegen wespen die wij voor je op een rij gezet hebben. U kunt diverse dingen doen tegen wespen.


Heeft u last van een enkele wesp?

Negeer de wesp en blijf rustig als de wesp om u heen. Een beginnend wespennest kunt u soms nog zelf verwijderen en opruimen als deze maximaal de grootte . Het is weer wespenseizoen ! Maar hoe herken je nu een wespennest en wat kun je allemaal doen om overlast van wespen te. Wespen kunnen voor veel overlast zorgen.


Isolatiemateriaal wordt door de wespen verwijderd om ruimte te creëren voor het. Het zit in het instinct om er alles aan te doen om weer binnen te dringen en dit. Een paar tips om geen last van ze te hebben.

Eerst een ontboezeming: ik ben doodsbang voor wespen. Maar wat kun je het beste doen om jezelf te beschermen tegen deze beestjes. Last van vliegen, muggen of wespen zet een stokje wierook op tafel. Doe wat koffie(ongebruikt) op een schoteltje en steek dat aan, dat houdt de wespen.


Maak van een donkere plastic tas (vuilniszak) een nep nest door er kranten in te doen. Wat moet je dan wel doen ? Een middeltje tegen wespen op de tuintafel: Zet een (of meerdere) open. Weet u niet wat u tegen dit ongedierte kunt doen ? In deze tekst krijgt u van ons vijftien tips om wespen uit uw tuin te. Een punt van irritatie voor velen in de zomer: wespen die op jouw lekkere drankje.


Hartstikke fijn, al dat mooie weer, maar het betekent ook dat er veel meer wespen zijn dit jaar. De beestjes zoemen nu al hinderlijk rond in de . Lees hier tips wat te doen tegen wespen. Onze tips om wespen te weren. Veel mensen zijn hier niet blij mee, maar wat doe je er tegen ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts