dinsdag 14 juni 2016

Bnr podcast

BNR aan te hebben staan en soms ook niet om een podcast. Een groeiend aantal, zoals award winning De Technoloog en. IKEA nodigt per aflevering een duo uit: iemand uit het bedrijfsleven, en daarnaast een expert in duurzaamheid of . De radio podcast is radio over radio. Ontdek inspirerende content, opvallende marketing, vernieuwde online . Podcastnieuws Wat is een podcast ?

Luister nu live: Spitsuur. Ga met je muis over de titel van een podcast en druk op Afspelen om ernaar te . Jörgen Raymann stelt jouw vragen aan de experts. Inmiddels maakt Mark elke werkdag de podcast Newsroom. Vanaf komende maandag is die elke dag om 14.


Maar je hoeft dus niet zo . Het zijn de eerste publieksprijzen . Op februari is een reeks uitzendingen gestart van de nieuwe podcast BNR Energie met presentator Remco de Boer. De podcast gaat volledig .

Elke week maakt Petra Grijzen haar eigen selectie van het beste uit Spitsuur. Je kunt alles hier terugkijken en . Deze podcast gaat helemaal over het fenomeen podcast zelf. BNR nieuwsradi bezig met podcasts ? BNR -app en via de bekende podcastkanalen.


In deze innovatieve app is het mogelijk om on demand podcasts. BNR is als eerste mediaorganisatie actief geworden met podcasts en on demand audio. Dit is groot nieuws voor mij! BNR Nieuwsradio heeft een vernieuwde app gelanceerd voor de podcasts. BNR ontwikkelt een online platform waar experts podcasts kunnen publiceren.


Wat is digitaal geluk en hoe kiun je het bevorderen. Blankesteijn maakt voor BNR ook het . De Psycho Billy aflevering. Dit keer in Double Dutch: Harvey en Irma, Sessions, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts