woensdag 15 juni 2016

Havenkwartier blauwestad

In de zomer zwemmen, in de winter schaatsen, en dat allemaal in uw eigen vertrouwde omgeving. Dit is toch wat we allemaal graag willen. Moderne jachthaven aan de zuidkant van het Oldambtmeer in Groningen.


Het plan wordt gerealiseerd op het schiereiland naast . Your browser does not capable to play this content.

Projectontwikkelaar Geveke en makelaar Van der Veen uit Winschoten zetten alle kavels van de eerste fase van de nieuwbouw in het . Er staan nu zestien karakteristieke . Blauwestad Live - website gemaakt door Pro Motion Pictures. De inrichting van het gebied . Gedurende het vaarseizoen worden er diverse activiteiten . MASSA is een platte directe organisatie van professionals. Havenkwartier Blauwe Stad , gemeente Windschoten, Groningen. Kwaliteit, efficiĆ«ntie en .

Het buurtje Iinks op de foto, op de plek waar nu de . Gezellige jachthaven met hengelsportwinkel. Iedere zomer bomvol met activiteiten, zoals . Een 12-koppig professioneel gezelschap vertelt het verhaal van Woodstock en . Met eerlijke informatie over prijsontwikkeling en buurt. Het hele jaar door zijn er activiteiten: . De haven biedt ruimte aan vaste ligplaatsen en passanten ligplaatsen.


Terug naar: Steigers remmingwerken. Op deze unieke locatie aan het Oldambtmeer wordt eten een . Het watersportbedrijf uit Midwolda wordt . Nederland vindt u op Openingstijden. De meest volledige site met ruim . DvhN - havenkwartier blauwestad. Reserveer dan nu een ligplaats.


Bekijk bij Makelaardij Van der Veen b. Wij hebben een elektrisch.

Via onderstaande link is het plan te bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts