vrijdag 17 juni 2016

Medewerker varkenshouderij

Agriwerker werft en selecteert bedrijfsleiders, commerciĆ«le sectorspecialisten en medewerkers zeugen- en varkenshouderij. See salaries, compare reviews, easily apply, and get hired. Jij bent iemand met passie voor dieren en hebt affiniteit met de varkenshouderij. Je werkzaamheden zullen bestaan uit het schoonmaken . Voor een varkensbedrijf in de omgeving Stadskanaal zijn we op zoek naar een medewerker varkenshouderij.


Het gaat om tot uur per week, de werktijden.

Heb je een agrarische achtergrond en ben jij op zoek naar een mooie uitdaging in de varkenshouderij? Als medewerker varkenshouderij. Heb je ervaring in de varkenshouderij , dan kan je meteen aan de slag. Heb je nog geen ervaring… dagje mee of volg bij . Zowel parttime als fulltime in te vullen. See this and similar jobs on . Over de functie We zoeken een medewerker die ervaring heeft in de varkenshouderij.


Je werkt mee met alle voorkomende werkzaamheden.

Je kunt je aanmelden bij Aeres MBO Barneveld. Aanmelden bij Aeres MBO Barneveld . Als (assistent) medewerker boomkwekerij ben je gedurende de winterperiode verantwoordelijk voor het klaarmaken van orders in de loods aan de hand van . Varkenshouderij vacatures beschikbaar op Indeed. Een medewerker varkenshouderij werkt op een varkenshouderij. Je kent de dieren, weet van alles over verzorging, voeding, gezondhei gedrag en . Heb jij aantoonbare affiniteit met de . Voor onze opdrachtgever, een varkenshouderij , uit de omgeving van Ruinen zijn wij op zoek naar een agrarisch medewerker. Je zorgt voor de zeugen in de varkenshouderij- Je voert gemiddeld 2-uur per week.


De beste jobadvertenties in Trovit. Medewerker varkenshouderij gezocht! Wegens uitbreiding van ons zeugenbedrijf in Dreumel zijn we op zoek naar een gemotiveerde en betrokken teamplayer.


Wil je medewerker veehouderij worden? Wat doet een medewerker veehouderij ? Personeelsaanbod - Nijk Agrarische Dienstverlening uitzender van tijdelijk en vast personeel in de melkvee, pluimvee, varkenshouderij en akkerbouwsector, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts