maandag 27 juni 2016

Tuinontwerp met gras

Een tuin zonder gras , dat kan prima. We laten het zien aan de hand van voorbeelden. Een strakke tuin is gemakkelijk in onderhou ziet er fantastisch uit en heeft natuurlijk een moderne uitstraling.


Prachtig dus als jij zelf niet echt . Onderhoudsarme tuin laten aanleggen?

Tegenwoordig is kunstgras niet meer te onderscheiden van echt gras. Wilt u een tuinontwerp laten maken? Kies dan voor een digitaal tuinontwerp van Gras en Groen Hoveniers.


Dit biedt u vele voordelen! Tuinontwerp door Gras en Groen Hoveniers uit Den Bosch - Brabant. In een nieuwbouwwijk in Pijnacker. Ga je zelf een tuin ontwerpen volg dan onderstaande stappen.

Ben je nog op zoek naar inspiratie? Dan kun je kijken bij onze voorbeeldtuinen . Laat dan graszoden in uw tuin aanleggen door een hovenier. Dit kost u rond de € tot € per m2. Liever nog iets goedkoper? Als u het gras laat inzaaien . De tuin heeft mooie zichtlijnen en verrassende hoekjes.


Doordat de bewoners al op leeftijd zijn en veel willen reizen, zochten ze een tuinontwerp zonder gras. Ik deel in dit bericht ideeën voor in de tuin. Hierbij zijn borders ( plantvakken) en gras de belangrijkste ruimte vullende elementen. Zodra het gras centimeter hoog is kun je het voor de eerste keer gaan maaien.


Grasmatten leggen in de tuin. Gras aanleggen, € - € per m2. Beplanting, € – € per m2. Verlichting, € – € 1per m2.


Elke dag zorgeloos genieten met een kunstgras tuin van Royal Grass, dat is wel het allergrootste voordeel.

Dit mooie kunstgras is praktisch onderhoudsvrij en . Het moeilijkst van een tuinontwerp is misschien wel het voorstellingsvermogen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts