dinsdag 23 mei 2017

Boom in tuin kappen

In sommige gemeenten is het verboden om bomen te kappen of te verplaatsen. Voor het kappen van een boom moet u soms een vergunning aanvragen bij uw . Je hebt een grote berk in je achtertuin staan. Het is jouw boom en jij wil de boom kappen.


Dat verschilt per gemeente. Als je een bouwperceel wil kaalkappen, moet je een kapvergunning aanvragen.

Zegt men : mevrouw hij staat in Uw tuin dus alle kosten zijn voor U ! Ik mag geen boom kappen zonder kap vergunning van de . Mijn benedenburen hebben een boom in hun tuin staan en willen die (morgen al, zucht) kappen , maar ik wil dat niet, omdat deze boom privacy . Iedereen die een eigen tuin van iets of wat omvang heeft maakt het vroeg of laat mee. We hebben het over zelf aangeplante bomen die . Om de kosten van een boom kappen of boomwortels te laten. Wilt u een boom snoeien, verplanten of kappen ? Dan heeft u misschien een.


Uw achtertuin is kleiner dan vierkante meter.

Voor je bomen gaat kappen , is het raadzaam om te controleren of je een. Een boom kappen is een lastig project, er kan namelijk al snel schade aan de rest van de tuin worden gebracht. Wij doen boomverzorging samen met specialisten ook wel boomverzorgers genoemd.


Als u een boom of struik wilt kappen , verwijderen, verplaatsen of snoeien hebt u. Het rooien van bomen is niet altijd zomaar toegestaan. U heeft een vergunning nodig als de boom op de bomenlijst staat of als dit is bepaald in. Gemeente Nieuwegein beheert bijna 37.


Daarnaast staan er ook nog heel. U wilt een boom in uw tuin kappen ? Het kan zijn dat u een omgevingsvergunning moet hebben als u een boom wilt kappen. Ook als u zeer drastisch wilt snoeien, hebt u soms deze vergunning . Voeg als bijlage bij uw aanvraag de reden van kappen toe.


U mag bomen in uw tuin zonder omgevingsvergunning kappen die. Staat een boom op een erf of in een tuin dan is de Boswet niet van toepassing. Alleen als de boom in de waardevolle bomenlijst van de gemeente Uithoorn staat, dient u een omgevingsvergunning aan te vragen voor de activiteit kappen.


Om een boom te kappen is altijd toestemming van de eigenaar nodig. Als een boom op de erfgrens staat geldt het burenrecht. Houdt u er dan rekening mee dat voor het kappen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts