maandag 29 mei 2017

Muggen blauwe lamp

Muggenstekker en nachtlampje met UV lamp - stuks. Elektronische compacte insectenlamp met blauwe lamp. Een reguliere muggenlamp geeft blauw licht af dankzij een zogenaamde “ blacklight” UV- lamp.


Hoewel de meningen verdeeld zijn over het verband tussen de . Heeft iemand ervaring met een uv- lamp tegen muggen ? Je moet niet zozeer een blauwe lamp hebben maar een UV-A- lamp.

Dat is het namelijk waar muggen en vliegen op af komen en inderdaa . Muggen een halt toeroepen: deze middeltjes werken (niet) - Het. Anders raken de muggen toch tot aan je voeten of benen. U kent ze wel, de blauwe UV- lampen. De blauwe lampen , zijn in principe UV (achtige) lampen die muggen aantrekken.


Er zijn ook versies die COverspreiden, omdat muggen. Iemand hier ervaring met van die UV lampen om muggen te doden? Wij worden gek van de muggen ondanks horren voor de ramen.

Knock Off Insectenlamp 2xWatt. Vangt zowel muggen als vliegen. Een insectenlamp verspreidt blauw licht dat op UV-licht lijkt. Muggen en andere insecten worden erdoor aangetrokken en ingezogen. Anti muggenlamp met m² bereik - Deze muggenlamp kun je in een normale lampfitting draaien en is effectief tegen muggen en vliegen.


Met een insectenlamp bestrijdt u muggen en andere vliegende insecten zoals vliegen en wespen. Dat kan via ultraviolet licht, via ultrasoon gelui via geurtjes. Daarnaast stoot deze muggenlamp menselijk CO. De lamp tegen muggen zendt geen ultrasone golven uit.


Ze werkt op het elektriciteitsnet maar is zeer duurzaam en laag in energiegebruik. De insectenverdelger met UV- lamp werkt het best. Deze lampen geven blauw licht af dat met name voor muggen onweerstaanbaar is, al zult u . LED UV lamp : Deze lampen hebben een blauwe LED UV licht.


Blauwlicht lamp , die vliegende insecten aantrekt, doodt en verzamelt . Waarschijnlijk ken je ze wel: muggenlampen verspreiden een blauw UV- schijnsel en hebben daardoor een grote aantrekkingskracht op vliegende insecten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts