maandag 15 mei 2017

Ratten riool

Denkt u bruine ratten in huis te hebben? Meestal komen ze uit de riolering. Kijk op Ongedierte geeft u adviezen en tips: bestrijding betekent vooral wering door. De ratten konden blijkbaar tegen de wand van het hoofdriool opklimmen en zo in. Daarnaast hebben ratten heel scherpe klauwtjes, die ervoor zorgen dat ze tegen vrijwel alle steile muurtjes kunnen klimmen.


De bruine rat (Rattus norvegicus) is een zoogdier, behorende tot de orde van de.

In elk riool leven ratten die daar genoeg voedsel en veiligheid . Ook in de riolen past het ongedierte zich aan de warme temperaturen aan. Door het gebruik van dichte riolen blijven de ratten in tegenstelling tot vroeger gelukkig in de regel in het riool. Komen ze toch naar boven, dan worden ze door. Er zitten dus rat (ten) in de riolering,ik weet niet hoeveel. Kortrijk in de riolen leven.


De gemeente Sittard-Geleen waarschuwt inwoners dat ratten uit riool de straat op kunnen komen door de aanhoudende droogte. Maar een rat , die kan toch niet zomaar via het riool mijn toiletpot in? Het is voor een rat een eenvoudig kunstje om deze route te .

Inwoners van meerdere straten in de Zwolse wijken Assendorp en Holtenbroek doen meldingen van rattenoverlast. In de berichten die ik lees komen de ratten uit het riool of komen ze uit omliggende sloten en grachten. In deze gevallen gaat het altijd om . Fragment als ratten in het riool. Unsubscribe from rtvdordrecht? Hopen huisvuil op straat kunnen een gevaar voor de volksgezondheid opleveren.


Gemeenten zijn verplicht om het vuil op te halen voordat . Die gemuteerde beesten met zo'n lange staart wil je toch niet voor de lol in huis hebben? Ratten horen alleen thuis in het riool ! Schrik niet als je plots ratten ziet lopen. Door de droogte komen de dieren op heel wat plaatsen uit de riolering gekropen. Compacte voerdoos voor ratten en muizen.


De ideale voerdoos voor langs de muur! Heb jij al ratten zien lopen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts