vrijdag 26 mei 2017

Hoe ziet houtworm eruit

Houtworm herkennen: hoe doet u dat? Controleer hout op kleine ronde gaatjes. Het zijn namelijk de gaatjes in het hout die u meestal aan het denken zetten.


Wij helpen u de houtworm bestrijden, snel en doeltreffend. Hoe ziet een houtworm eruit ?

Een houtwormkever is tot mm . Een volwassen exemplaar van de houtworm , oftewel houtwormkever , is donkerbruin van kleur en het uiterlijk kenmerkt zich door . Er zijn verschillende schadelijke houtborende insecten: de kleine en. Ontdek hier hoe je het zelf snel en gemakkelijk kunt bestrijden! In dit artikel lees je dan ook precies hoe je houtwormen en boktorren kunt.


Als een houtworm genoeg hout heeft gevreten, zal de larve zich uiteindelijk in het hout. Zouden ze daarin kunnen overleven en zouden we dit best opnieuw er uit.

Tot deze groep behoren ook de larven van de gewone houtwormkever. Het is mogelijk dat je een larve uit een opening ziet steken. Je weet dat je last van houtworm hebt als je allemaal kleine, ronde gaatjes in het hout ziet van enkele millimeters breed. Ontbrekend: eruit Wat is boktor?


Laat, voordat je een (oud) huis koopt, een inspectie op houtworm en boktor uitvoeren. Hoe herken je een probleem met houtworm ? Lees hier waarop je moet letten. Vraag hulp aan een specialist in houtworm behandelen.


Heb je ook boktor als er houtwormen in je hout zitten en andersom? Hoe staat het met de constructieve conditie van het object of pand? Wat zijn houtwormen precies en welke schade richten ze aan?


Maak nu een afspraak, u wordt. En inderdaa ze zien eruit als wormpjes, maar goed beschouwd zijn ze dat niet. Hierbij in link met alle uitleg over houtworm en behandeling.


Oei ja dat ziet er dan écht niet goed uit.

Hoe vervang je een oude kruisschakelaar van Niko? Tevens ontvangt u van ons een garantiecertificaat met daarbij een jarenlange garantie. De houtwormkever is één van de houtaantastende. De middeltjes tegen houtworm werken alleen als de larven er nog in zitten of preventief. Anobium punctatum) gedurende de.


Maar vooral zijn ze gekend onder de naam gewone houtwormkever , bonte knaagkever, de. Een jonge larve ziet eruit als een vliegmade. Wanneer je plotseling ronde gaatjes ziet verschijnen in hout dat je bezit, zou het heel goed kunnen dat er houtwormen aanwezig zijn. De beste temperatuur voor de ontwikkeling van de larf is zo .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts