woensdag 17 mei 2017

Papierpers

Vind papierpers op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Goed werkende moderne papierpers op euro pallet formaat voor gemakkelijk transporteren en opslaan.


Is een papierpers geen overbodig luxe voor u? Allmarec heeft een breed assortiment papierpersen om de afvalhoeveelheid te reduceren.

Bespaar ruimte en geld met een papierpers. Gecomprimeerde balen karton en papier optimaliseren uw bedrijfsvoering. Duurzame afvalverwerking loont. Medewerker recyclingbedrijf vast in papierpers. Wanneer u dagelijks een hoop papierafval heeft is een papierpers echt een uitkomst voor uw bedrijf.


Bekijk onze verschilende formaten van papierpersen hier. Papierpers om briketten te maken. Maak briketten van oud papier of oude kartonnen dozen voor uw kachel of haard.

Dat is pas geld besparen en bovendien . COLAD pneumatische automatische balenpers voorkomt rommel en ergernis in uw bedrijf. Met de papierpersen van Velthof Milieutechniek perst u uw papierafval in balen. De gewichten van de balen variĆ«ren, afhankelijk van het . De brandweer wist het slachtoffer pas na ongeveer twee uur uit de papierpers te bevrijden. De man was aanspreekbaar en is met een . Een medewerker van een recyclingbedrijf CVB aan de Centaurusweg in Tilburg is maandagochtend bekneld geraakt in een papierpers. Gebruikt: oude bronskleurige papierpers (Boekbinden) - Te koop in Antwerpen Deurne.


Een man is maandagochtend bekneld geraakt in een grote papierpers bij papierbedrijf CVB aan de Centaurusweg in Tilburg. Met deze balenpers helpt u ook nog eens mee het milieu te beschermen. Machines en installaties te koop.


See what people are saying and join the conversation. Van der Garde uit de Gamersestraat te Zaltbommel, metalen frame met blauw geverfde houten ombouw, . Wanneer u besluit te investeren in recyclingmaterieel, is een papierpers een goede investering. ABN AMRO Lease helpt graag met het realiseren van deze.


Kunstenaar Stanislaw Borowski heeft internationale erkenning gekregen voor zijn glassculpturen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts