donderdag 25 mei 2017

Mol vangen

Tuin en gazon liggen er piekfijn bij tot de schrik van elke tuinliefhebber opduikt. Heb je last van molshopen? Info en producten voor het vangen van mollen met tips voor het voorkomen van nieuwe mollen vind je hier.


Wij leggen uit hoe je mollen vangt en hoe je de overlast tegen gaat. Een mol in de tuin kan grote schade aanrichten door de gangen die ze graven.

Zelf mollen bestrijden of verjagen? In ons blog leggen we uit hoe je dit het makkelijkst kunt doen! Men kan de mollen het beste vangen in het . Wij helpen u bij uw mollenbestrijding!


Uw grasveld gaat eruitzien als . Dat en nog veel meer leuke weetjes over de mol lees je in het artikel! Zo vangt de fles meer wind en veroorzaak je meer trillingen.

De (blinde) mol beschikt over een uiterst sterk gehoor om zijn prooien te kunnen vangen , maar heeft bijgevolg een hekel aan veel lawaai. STUDIOTVL - Ook last van mollen in je tuin? Vertrouw op uw ongedierte-expert. Molshopen in je tuin zijn enorm vervelend en verpesten het aanzicht van je tuin. Grote kans dat je er wat aan wilt doen, zodat je in het vervolg.


Voor veel mensen is dat dan ook dé reden om van mollen af te willen. Het mollen vangen is een tijdrovende klus waarbij de mol levend wordt gevangen en dus . Grijp snel in, voor je met een mollenplaag in je tuin zit. Mollen Verjagen met Ultrasoon Geluid? Heel belangrijk om te weten, want als je de mol wilt vangen met een mollenklem of mollenval, dan moet je de klem of val in de meeste gebruikte gang plaatsen.


Om mollen levend te vangen graaf je met handschoenen aan . Gedurende deze periodes zijn ze het actiefst. Je kan mollen op vier manieren aanpakken zonder ze te doden nl. De enige mogelijkheid is dan nog om de mol te vangen.


Dit kan bijvoorbeeld met een mollenval.

De mol wordt gevangen en u kunt het dier op een andere . Traditioneel wordt er natuurlijk met mollenklemmen gewerkt om de schadelijke gravers te vangen. Maar ook met een scherpe spade kun je een mol vangen ,. Wil je de mollen in het gazon bestrijden? Het maakt het namelijk makkelijker voor een mol om er doorheen te graven en het trekt de sappige larven, wormen . Let erop dat de opening van de fles de wind vangt. Hierdoor zal een fluittoon ontstaan die door de gangen van de mol klinkt.


Mottenballen: Stop mottenballen in . Dat zijn ook de beste momenten om mollen te vangen. Onlangs verscheen bij Tirion Natuur het boek MOLLEN (Roeland Vranckx). Zoals de titel doet vermoeden biedt dit boek alle informatie over deze lastpakken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts