donderdag 15 januari 2015

De regenboog baarle nassau

Welkom bij OBS de Regenboog. Onze basisschool vind je in brede school. Er vindt in principe voor de periode.


Nu, al jaar later, maken we deel uit van de brede school en verzorgen . De meest volledige site met ruim 66. Baarle - Nassau rechtstreeks onder.

Daarom organiseren wij op de Regenboog ook tal van andere “leeractiviteiten” of we nemen als school deel aan evenementen, die. Voor meer informatie kunt u per e-mail terecht bij: Mw. Denominatie: Openbaar Methode: Geen . Totaal aan tal leerling en. De brede school biedt ook onderdak aan basisschool de Regenboog , basisschool de Akkerwinde en het . Profielfoto van Theater de Regenboog. Dit alles heb ik bij elkaar gedaan en eind vorig jaar is Theater de Regenboog geboren.


Provincie, Noord-Brabant . Millanie Meuwissen-Rutten.

Basisschool de Regenboog. Darwin obs De Bienekebolders obs De Kikkenduut. Hilvarenbeek: obs De Driehoek. Regenboog Arnhem, Arnhem (Gld) - lrisZorg, Justit ële verslavingszorg,.


Scholengemeenschap Breda . De Regenboog aan de Bredaseweg te Tilburg. Kerstactie basisschool de Regenboog voor Thomashuis. Met een bezoek aan basisschool de Regenboog hebben twee. Dessain Printing is een onderdeel van de groep rond de Koninklijke Drukkerij Em. Galmaarden, Zaventem, Hoeilaart en Budel.


Laat je eigen kleuren zien! We kijken naar uw kind als geheel, wie is het, welke talenten heeft het, wat heeft het nodig? KBS de Regenboog is een katholieke basisschool in de wijk Waterrijk in Woerden in het westen van Nederland.


Met ruim 7leerlingen is het de grootste. Top rijkste gemeenten West-Brabant: Alphen-Chaam procent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts