dinsdag 27 januari 2015

Geleidbaarheid water

Hierdoor is het geleiden van elektrische stroom vrijwel onmogelijk geworden, waardoor demi- water een zeer lage geleidbaarheid heeft. Elektrische geleidbaarheid van water ontstaat als er genoeg elektronen in het water aanwezig zijn om . Gedemineraliseerd water (demi- water , demin water , gedeïoniseerd water ) is water. Demiwater bevat weinig ionen en heeft dus een lage geleidbaarheid. Ultrapuur water is water dat bijna volledig vrij is van verontreinigingen als magnesium- en.


De geleidbaarheid van ultrapuur water bij °C is slechts 055 . Het soort water bepaalt de geleidbaarheid. De variatie tussen de verschillende waterbronnen is groot. In water and ionic materials or fluids a net motion of charged ions can occur. This phenomenon produce an electric current and is called ionic conduction.


Een snelle methode om te weten of het water niet verontreinigd is met zouten of metalen is de geleidbaarheid meten. Zouten komen van ofwel zeewater ofwel . De elektrische geleidbaarheid van water. Iedereen zal er wel eens van gehoord hebben, en mischien ook niet. Voor de ene is het een belangrijke meetwaarde . Deze procedure beschrijft de bepaling van de elektrische geleidbaarheid in water.


USA ppm = mg (099mmol) CaCOper kilogram water.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts