dinsdag 20 januari 2015

Ph en chloor tester

PC1Waterkwaliteit Tester PH CLChloor Niveaumeter Monitor Zwembad Spa - tester. Op zoek naar een chloormeter ? De meeste chloor testers meten ook de pH waarde. Dat is maar goed ook, want met de verkeerde pH waarde heb je niets aan . H meter en chloor tester om uw zwembadwater regelmatig te testen.


Nú digitale ph meter en chloor tester met flinke korting bij uw specialist!

U kunt in een handomdraai de . De pH en chloorwaarden van het zwembadwater kan je manueel met teststrips of automatisch met een digitale meter controleren. Unieke aanbieding: Deze elektronische ph en chloor tester is nu nog voordeliger. Bestel uw chloortester tijdelijk extra goedkoop in onze webshop. Je zwembadwater behandelen is geen overbodige luxe.


Chloor desinfecteert je zwemba doodt bacteriën en voorkomt algen. Ruim aanbod pH en Chloor meters. Zowel manueel als automatisch!


LEES DEZE INSTRUCTIES VOORDAT U DE ELEKTRONISCHE pH - EN CHLOORMETER IN.

De basis van uw zwemplezier is helder en schoon water. Met een zwembadtester kan u het chloorgehalte , de pH -waarde en de alkaliniteit van het water meten. Zo weet u exact welke producten u dient toe te voegen. Elektronische pH- en Chloormeter voor het meten van de pH- en Chloor waarde. Daarbij ontkom je er niet aan om regelmatig de pH- en chloorwaarden van het . De pH- en Chloor waarde van uw zwemwater meten was nog nooit zo makkelijk!


Met deze elektronische pH- en chloormeter kunt u in een handomdraai de . Om het chloor goed te laten werken is een pH -waarde tussen de en nodig. Je onderzoekt de zuurgraad door middel van een testset. Het flesje met de rode dop is voor het testen van de.


Pooltester voor meting van pH - Chloor. Nieuw Ophalen of Verzenden. Een digitale meter van ph en chloor heeft een hogere kostprijs dan gewone teststrips. Daar tegenover staat het gemak en een kleinere . Controleer het met de testkit.


Als het chloorgehalte te hoog is (boven ppm) dan kan je dit alleen oplossen door een deel van het water weg te laten lopen en. PAGINAS MEET EN REGEL APPARATEN ELEKTRODEN, PH en Chloor tester , zout testers etc. Pagina en automatische regelingen.


Schatten is niet meer nodig.

De waterteststrips worden digitaal .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts