maandag 26 januari 2015

Natuurlijk middel tegen luizen op planten

Hoe kun je ze tegengaan zonder chemische middelen in te zetten? Bladluizen planten zich razendsnel voort en baren soms levende jongen, . Als u er niet tegen optreedt kunnen uw planten er flinke schade van ondervinden. Daarom vandaag methodes om . Oplossing met afwasmiddel : Afwasmiddel is totaal niet giftig voor de plant.

Gooi gewoon je koffiedik onder de struik of je plant en weg zijn je luizen. Tegen luizen in alle buitenbeplanting helpt gewoon zeepsop. Gelukkig zijn er natuurlijke bestrijdingsmiddelen. Als luizenbestrijdingsmiddel kun je thee maken van de hele plant en van koud water.


Water wat enigszins aangelengd is met azijn helpt goed tegen luis. Ook binnen planten worden vaak aangevallen door bladluizen. HG X is een natuurlijk middel dat niet alleen tegen bladluizen , maar ook .

HGX natuurlijk middel tegen bladluis, wolluis, e. De luizen voeden zich met jong blad en zuigen de plantensappen op. Er zijn ook producten waarin natuurlijke middelen tegen bladluis, . Gebruik bestrijdingsmiddelen alleen als bovenstaande middelen niet meer werken. Hij heeft het over de natuurlijke vijanden en laat je kennis maken. Tuinexpert Angelo Dorny geeft. Ongedierte, ziekte en plagen in je tuin zijn behoorlijk.


Milieuvriendelijke bestrijdingsmiddelen tegen bladluizen. Er zitten bijvoorbeeld vetzuren, Pyrethrinen ( natuurlijke stof uit chrysanten) en zeepachtige stoffen in. Tenzij ze natuurlijk uw tuin verpesten door de planten ziek te maken. HG spray tegen bladluis of HG . Hg Natuurlijk Middel Tegen Luis Insecten Op Planten (500ml). HG X Natuurlijk Middel Tegen Bladluis Wolluis Plant Voordeelverpakking.


In de tuinbouw wordt tegenwoordig veel gebruikgemaakt van natuurlijke. Hieronder een overzicht van de beste middelen tegen luis. Op deze manier kun je natuurlijk en gemakkelijk bladluis bestrijden.

Deze bladluizen zijn erg agressief en doordringen de stengels van planten ,. Het ouderwetse middel tegen luizen is de combinatie van afwasmiddel en water. De mieren beschermen de luizen tegen roofdieren, in ruil voor de zoete stof. Plant dus kruiden als lavendel, dille, salie, of bieslook bij de planten die last hebben van luizen.


Andere natuurlijke manieren van bestrijding van bladluis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts