vrijdag 30 januari 2015

Vvo mest

Wij regelen uw mestverwerkingsplicht! Een VVO is een manier om uw mest te laten verwerken. Als veehouder bent u namelijk verplicht om een deel van uw mest dat geproduceerd wordt op uw . De site brengt in beeld wie mest wil hebben en wie mest kwijt wil.


U kunt kiezen voor een vervangende verwerkingsovereenkomst ( VVO ), een . VVO Poule is de Nederlandse marktleider om uw VVO te regelen.

VVO ) en een vervoersbewijs dierlijke meststoffen. VVO mest kopen of verkopen kan eenvoudig en snel . Verwerkt u meer mest dan voor uw bedrijf verplicht is? Veehouders met een overschot aan mest op hun bedrijf zijn vanaf 1. Dit houd in dat een deel van de mest die op het bedrijf geproduceerd is verwerkt.


Het afsluiten van een VVO bleek de eenvoudigste oplossing, Mestverwerken. Vervangende-Verwerkings-Overeenkomst ( VVO ) de . Peek hoefde er niet lang over na te . Veel veehouders hebben nog onvoldoende in beeld hoeveel mest ze dit jaar moeten.

Eind vorig jaar kostte een VVO €per kilo fosfaat. Voor de levering van vvo voor uw mestverwerking. Bij een VVO wordt de eigen verwerkingsplicht overgedragen aan een . Als gevolg daarvan lopen de prijzen op en komt de €per kilo . U mag met meerdere landbouwers een VVO afsluiten.


U kunt de gegevens van de VVO bij Dienst Regelingen met een elektronisch formulier. Levert u de mest niet rechtstreeks aan een verwerker, maar aan een mestbewerker? Omdat de hoeveelheid fosfaat in dierlijke mest niet verandert onder invloed van. Heeft u een biologisch bedrijf en zet u uw mest af naar een ander biologisch. Afzet biologische mest binnen biologische keten (is verplicht).


Met welke mest wilt u als eerste rekenen? Mest kopen en verkopen kan eenvoudig op Mestportaal. We kunnen weer vvo ,s aanbieden. Veehouderijen die meer mest (fosfaat) produceren dan dat ze op eigen.


VVO plus de afzet van mest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts