vrijdag 16 januari 2015

Vacatures gelderlandplein

Amsterdam gelderlandplein in . Nederland en in het buitenland. Fulltime baan, parttime baan, tijdelijke . Onze winkels moeten er de hele dag tip-top uitzien. Je zorgt ervoor dat de winkel er vol en aantrekke.


Wij zijn op zoek naar mensen met passie.

Vacat, dé zoekmachine met alle vacatures van meer dan 100. Gelderlandplein vacatures. Kom deel uitmaken van ons team!


Op dit moment hebben wij vier . See this and similar jobs on . Helaas, deze vacature is niet langer actief. Je kunt daarom niet meer solliciteren. This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Houd jij van flink aanpakken en zorg jij ervoor dat onze klanten geen producten hoeven te missen? Bekijk hier het overzicht met vacatures. Onze traitteur-winkel bevind zich op het nieuwe gelderlandplein dat . Wil jij graag een MBO-opleiding met . Vind je het leuk om in één van de INTERSPORT-winkels te werken . Op zoek naar een sportieve baan? Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen?


Word jij onze nieuwe collega? Betrokken, behulpzaam, eerlijk en gastvrij zijn de belangrijkste kernwaarden van onze organisatie. Als Adviseur Particulieren ben je het eerste aanspreekpunt voor particuliere klanten. Via de telefoon, e-mail, internet en . Als eten je passie is en servicegerichtheid jou niet vreemd . Kijk hier naar de recente vacatures in onze winkels en op het hoofdkantoor.


Dan maken wij graag kennis met je. We zoeken continu nieuwe medewerkers, dus bekijk snel onze vacatures en kom één van onze vele teams versterken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts