dinsdag 13 januari 2015

Sierknop trap

Sierknop voor op uw trap spil of trap balustrade maakt de trap helemaal af. Bekijk alle mogelijkheden in de webshop. Maak uw balustrade helemaal af met de sierknop traditioneel van prachtig beukenhout.


Meerdere maten leverbaar, bestel snel online! Houtwaren ornamentiek ornamenten en brocante houtsnijwerk hout.

Eenvoudig online bestellen. Trapleuningen voor ieder soort trap. Van aluminium tot hout en van vierkant tot rond. Geef uw trap een exclusieve uitstraling met deze sierknop. Maten van de knop op de foto: x mm.


Het is mogelijk om de spillen te voorzien van een gedraaide eindknop. Deze wordt dan uitgevoerd in dezelfde houtsoort als de trap. U kunt uit verschillende sierknoppen kiezen.

Wilt u een sier knop op uw trap spil( len), dan raad ik u aan om naar onze trappen toonzaal te komen. Deze trappen sierknop is uitermate geschikt voor een hoofdbaluster van 90xmm. Uw strak afgewerkte balustrade krijgt met.


Dichte eiken trap met ronde gedraaide balusters en een spil met een sierknop. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Dit is een trap gemaakt van Notenhout bekleed met een loper.


Als finishing touch is er een mooie sierknop gemaakt. Trapbaluster voor monumentale trap. De bovenzijde is naar keuze af te werken. Bijvoorbeeld met een sierknop en plat petje. Houten witgelakte wenteltrap met kindvriendelijk traphek en hulpspil met sierknop.


Houten spijlen en leuning aan de buitenzijde van de trap. Hier ziet u een open trap uitgevoerd in eiken, 1e keus. Welkom op de website van Linde TrappenLinde Trappen is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het maken van houten trappen.


Eiken, beuken of grenen houten balusters online bestellen. Kies uw product, selecteer uw aantal en profiteer van onze staffelkortingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts