woensdag 1 juni 2016

Waar hebben vliegen een hekel aan

Vliegen hebben een nog grotere hekel aan de geur van lavendel. Een bakje met water en wat hele kruidnagels, gegarandeerd geen vliegen meer. In een vliegenvangzak zit lokstof waar allerlei soorten vliegen op af komen.


Waar vliegen ook niet van houden is basilicum. Gebruik een waaier om geen last meer te hebben van deze insecten. Er zijn verschillende natuurlijke manieren om vliegen uit huis te drijven.

Er zijn namelijk omstandigheden waar vliegen een hekel aan hebben. De vliegenmepper is een optie, maar hebben nog meer tips tegen vliegen. Behalve basilicum hebben vliegen ook een hekel aan de geur van lavendel. Daarnaast is het hoofdingrediënt voor citronellaolies en -kaarsen en laat dit nou net een lucht zijn waar muggen een hekel aan hebben.


Gebruik deze val in de gebieden in het huis waar de vliegen het meest. Sommige aromatische kruiden hebben eigenschappen die kunnen . Wat ook wel wil helpen is oude CD tjes aan een touwtje ophangen op plekken waar de zon schijnt. Door de lichtflitsen schrikken de vliegen , .

Misschien kun je traceren waar de vliegen vandaan komen als je het huis zo goed als vliegvrij maakt en dan . Haal oude banden en ander afval waar water in zou kunnen blijven staan weg uit. Sommige planten hebben een geur die vliegen afweert, dus zet potten met . Basilicum, laurier, munt, rozemarijn en lavendel zijn kruiden waar vliegen een hekel aan hebben. Als je die kruiden in je kozijn in de keuken zet, hou je vliegen. Naast dat het vrij vreemd eruit ziet om een glas met water en geld op . Er hangt dus als het ware een klevende draad aan het plafond waar vliegen.


We hebben een bizar handige tip voor je, waarmee je vliegen buiten de deur houdt. Afhankelijk van de plaats waar je de overlast ervaar kun je de boterhamzakjes op verschillende . Een hekel hebben vliegen ook aan azijn. Wie deze insecten wil verjagen, kan azijn verwarmen, en die in een kommetje op diverse plaatsen in . Eens ze hun stekje gevonden hebben leggen ze eitjes, die de dag erna reeds als. Eerst en vooral dien je de plaats waar de vliegen hun eitjes leggen, op te . Deze planten tegen muggen en vliegen zijn een mooie aanvulling voor je stal,.


Citroenmelisse en citroengeranium hebben gemeen dat ze – jawel – naar citroen ruiken. De geur houdt muggen uit de buurt van de plek waar je ze plant. Dazen en vliegen en wespen hebben een hekel aan deze lucht.

De vliegende insecten hebben namelijk een hekel aan lekker geurende planten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts