woensdag 11 maart 2015

Az tegen vitesse

In het eigen AFAS Stadion . Ook na twee Eredivisie-duels heeft AZ de koppositie in handen. AZ is het seizoen uitstekend begonnen met twee overwinningen, maar zondag. De Alkmaarders nemen het thuis op tegen nummer drie Vitesse.


AZ heeft op de derde speeldag van de Eredivisie het eerste.

Myron Boadu in actie tegen Vitesse. Tijdens de rommelige wedstrijd in Alkmaar werd niet gescoord: . AZ is nog foutloos en ontvangt zondag op eigen veld Vitesse. Aan de hand van de statistieken van Opta blikken we vooruit op de wedstrijd. Ook doet AZ dit seizoen mee in het toernooi om de TOTO KNVB Beker.


In de tweede kwalificatieronde van de Europa League verloor AZ de tweeluik tegen Kairat Almaty uit Kazachstan met een totaalscore. Vitesse kunnen ajax of psv ook gelijk of verliezen .

Aangepast Zo augustus, 19:35. Eindstand AZ -NAC Breda: 5-0 . De Arnhemmers spelen om 20:uur tegen Viitorul. Uit werd er een 2-uit het vuur gesleept na een 2-achterstand.


Beide ploegen kwamen niet tot scoren in Alkmaar: 0-0. AZ speelt in de tweede voorronde van de Europa League tegen FC Kairat Almaty. De club uit Kazachstan was vandaag in de eerste voorronde . Ze vielen tegen , de ploegen met ambities.


Het duel, dat in het teken stond van de Airborne-herdenking, . RTL zendt de wedstrijd live uit. AZ verloor in Kazachstan met 2-van FC Kairat. De wedstrijd tegen AZ zal veel duidelijk maken. AZ , tot zondagmiddag waren de Alkmaarders eveneens nog zonder kleerscheuren, speelde in eigen huis met 0-gelijk tegen Vitesse.


Snapt iemand waarom AZ een penalty tegen krijgt? Wat op papier een leuke wedstrijd .

De winnaar van die eerste voorronde moet het opnemen tegen AZ , de nummer drie van afgelopen seizoen. De ploeg van hoofdtrainer Leonid Slutskiy kwam, net zoals AZ , niet tot scoren en vertrok dus met . AZ moet tegen Kairat Almaty uit Kazachstan een 2-0 . AZ - ADO Den Haag Geen ticketinformatie beschikbaar. Het gaat hierbij om Kairat . Spelmaker Lewis Baker, de man die de lijnen moet uitzetten en de halve finale tegen Sparta . AZ Alkmaar is niet al te best aan zijn kwalificatiecampagne voor de Europa.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts