vrijdag 27 maart 2015

Ecostyle az kalk 20 kg

ECOstyle AZ-Kalk - kg. Ecostyle Gazon- Az 2m- Gazonmeststoffen - kg nieuw. Toediening van kalk is belangrijk voor een correctie van de zuurgraad (pH-waarde) in het . Ideaal om de verzuring van uw grond tegen . Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen. Coolblue: alles voor een glimlach.


Door de voedingsstoffen die de planten in uw tuin opnemen . AZ-kalk is een korrelkalk verrijkt met micro-organismen. Deze snel opneembare kalk is rijk aan magnesium en en mirco-organismen, . Voor dit product geld een verzendtoeslag, Tip! Geschikt voor het bekalken . Deze 1procent stuifvrije kalk is gemakkelijk te verwerken en wordt snel . Er zijn resultaten gevonden. Verrijkt met micro-organismen.


AZ - kalk vermindert mos groei en zorgt voor een betere zuurgraad. Rendement per verpakking, m². De inhoud van het pakket is kg. Bestel uw kalk bij Warentuin.


Een milde korrelkalk verrijkt met . Het is een universele kalksoort die het gehele jaar door toegepast kan worden. AZ-Kalk is een unieke kalk verrijkt met micro-organismen. AZ - Kalk is een milde kalk verrijkt met micro-organismen. Omschrijving Consumenten adviesprijs. Voor het verbeteren van de pH-waarde van uw gazon.


De juiste pH-waarde van de bodem is voor elke plant van. Az - kalk van ECOSTYLE is verkrijgbaar bij Groenrijk de Heikant in Veldhoven. Az - kalk gaat de werking van mos tegen en zal bij een zure bodem direct in . Verpakkingseenheden: 2kg, 5kg, 5kg, 10kg en 20kg korrel. Kalk strooien op het gazon is nodig om het gewenste pH-niveau te krijgen. AZ-Myco Haag (10kg), -, -, kg.


Laat als eerste een beoordeling achter voor dit product.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts