dinsdag 17 maart 2015

Houtworm bestrijden meubels

U kunt houten objecten, zoals meubels of gereedschappen, behandelen met een. In dat geval wordt het houtworm bestrijdingsmiddel onder druk in de balken . Houtworm in meubels bestrijden. Zeker oudere meubels waarvan de verflaag is versleten zijn vatbaar voor . En niet alleen uw meubels kunnen beschadigen.

Wil je proberen houtwormen zelf te bestrijden ? Hierbij meng je bijvoorbeeld gele meubelwas met terpentijn en peper tot een vloeibaar mengsel. Ongedierte kan meubels , antiek, museale voorwerpen of andere soorten houten voorwerpen onherstelbaar beschadigen. Onder andere houtworm, boktor, spinthoutkever en de bonte knaagkever kunnen niet alleen. Het voordeel van houtworm in meubels ten opzichte houtworm in dragende balken.


Dan werkt het bestrijdingsmiddel niet, want op behandeld hout dringt het . Lelijke boorgaatjes van de houtworm zijn vooral in antieke meubelen een grote ergernis. Maar wat kunt u doen om de ongewenste .

Oudere houten meubels hebben dikwijls houtworm. U moet die tijdig bestrijden om te vermijden dat de houtworm zich in de hele woning verspreidt. Het is belangrijk om te weten of houtworm nog actief is. Treffen we houtworm aan dan kunnen we direct voor u een offerte voor bestrijding maken. Wij leggen in deze video uit hoe u een antiek meubel tegen houtworm dient te behandelen.


Wij bestrijden geen houtworm in meubels. Zeker in waardevolle antieke meubels of meubels met een sentimentele waarde kan de klap groot zijn als u de houtwormplaag ontdekt. Als u twijfelt of er houtwormen aanwezig zijn in het hout, behandel dan sowieso het meubel preventief. Een preventieve behandeling kan nooit kwaad. Zelf houtworm bestrijden doet u met onze producten tegen houtworm.


Vraagt het behandelen van houtworm of boktor in huis, in kast, in meubels of in tafel, . Is deze maatregel voldoende om eventueel aanwezige houtworm te bestrijden ? Wat kan ik zelf ondernemen om er achter te komen of er inderdaad sprake is . Hier leest u alles over de bestrijding van houtworm in huis. Controleer dit meubel voor aankoop eerst op tekenen van houtworm , anders brengt u de plaag. Laat houtworm bestrijden door Ongedierte bestrijding Amsterdam.

Houten meubels zijn één van de favorieten plekken voor houtworm. Al etend boren houtwormen gangen in balken, meubels , vloeren en andere houten voorwerpen. Gebruik bij chemische bestrijding alleen toegelaten middelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts