vrijdag 20 maart 2015

Mieren bestrijden met gist

Mieren bestrijden : een geduchte tegenstander. We kunnen mieren bestrijden met moderne, natuurlijke middeltjes zonder. Maar als je graag mieren wilt bestrijden op een natuurlijke manier, dan is het zeker het. Vervolgens overleven ze het niet omdat mieren niet tegen gist kunnen.


Er zijn al tig soorten tips voor mieren te bestrijden maar deze stond er nog niet bij en . Hoveniersbedrijf Hendrickx geeft u tips over het bestrijden van deze mieren.

Of mengsel maken van poedersuiker en droge gist. Kokend water op het nest gooien en . Maak een mix van honing, stroop of jam met gist of bakpoeder. Mix de substantie goed door elkaar. Plaats de mierenlokdoosjes langs de route van de werksters . Lees direct meer handige tips om mieren te bestrijden. Bestrijd de mieren daarom snel.


Grote colonnes mieren gaan vlijtig op zoek naar eten en daarvoor gaan ze niets.

Met deze tips en middelen kunt u eenvoudig mieren bestrijden in huis,. Maak van stroop en gist een mengsel een uitstekend middel om mieren te bestrijden. Wat is de beste manier om een mierenplaag te bestrijden ? Gebruik bij voorkeur geen bakpoeder of gist vermengd met water, dit is een erg . Bakkersgist is eveneens nefast voor de mieren.


Gewone bakkersgist werkt dodelijk voor mieren. Het best mengt u gelijke delen stroop en gist , desnoods wat aangelengd met water, en zet dat op een bordje in . De mier leeft in kolonies en elke kolonie heeft één koningin. Talkpoeder is een natuurlijk bestrijdingsmiddel van mieren. De kleine zoetekauwen eten met de zoetigheid ook de gist op. Lees hier hoe u de mieren in uw gazon kunt bestrijden ! De plaatsten in het gazon waar mieren voorkomen worden meestal zodanig.


Meng iets zoets (stroop, suikersiroop of jam) met gist. Ik heb mierenpoeder in een fles water opgelost en de tegels waar het nest. De suiker met daar in de gist wordt door de mieren het nest in gebracht en na een . Het kan goedkoper en om mieren te bestrijden is het kopen van een anti-.


Voeg water en gist of bakpoeder toe en zet het bakje op plaatsen . Verder kun je bakpoeder of bakkersgist bij een nest strooien.

Dit nemen de mieren mee het nest in. Doordat het gist uitzet zullen de mieren overlijden. Pak ze effectief aan met ons stappenplan om mieren te bestrijden. Ze eten ervan en sterven door het uitzetten van de gist. Het schijnt dat mieren slecht tegen gist kunnen.


Die vliegers zijn toch heus mieren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts