maandag 23 maart 2015

Monteur tuin en parkmachines

Verkoopklaar maken van nieuwe en occasion tuin- en parkmachines. Liefst ervaring in het repareren en onderhouden. Dit is een prachtige baan voor een kandidaat met een passie voor het echte sleutelwerk.


Solliciteer nu voor een baan als leerling monteur tuin en park. Een assistent monteur tuin- en parkmachines voor onze vacature in Sliedrecht. Als assistent voer je onderhouds- en reparatiewerkzaamheden .

In deze functie voer je zelfstandig reparaties . Monteur tuin- en parkmachines. Je gaat aan de slag voor een opdrachtgever die zich richt op de verkoop, onderhoud en. Je bent in staat om problemen zelfstandig op te lossen. See salaries, compare reviews , easily apply, and get hired. Als monteur onderhou repareer en keur je verschillende tuin- en parkmachines.


BedrijfsomschrijvingWat ga je doen als monteur tuin- en park machines ? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren monteur tuin- en parkmachines. Hierbij ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende service, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan diverse tuin- en parkmachines , zoals bv.

Functieprofiel De werkzaamheden bestaan uit het dagelijks onderhoud en reparatie van alle voorkomende tuin- en parkmachines , van motorzagen tot tractoren, . Interesse in deze vacature in Zeeland? Nederland en in het buitenland. Heb jij technische ervaring? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wij zoeken een ervaren en enthousiaste monteur tuin- en parkmachines (fulltime). Als je bij ons komt werken, houd je je bezig met het repareren en transporteren van maaiers, kleine . Ze zijn trots om met grote A-merken te werken zoals Avant, Stihl, Handa, John Deere en. Het bedrijf is een specialist in het repareren, verhuren en verkopen van o. Als allround monteur wordt van je verwacht dat je, in de . Frontpage Article, Images, Vacatures Ter versterking van ons team zijn wij momenteel op zoek naar een: MONTEUR TUIN- EN.


De beste jobadvertenties in Trovit. Voor een dynamisch service-gerichte onderneming in IJsselstein zijn wij op zoek naar een monteur tuin- en parkmachines. EG ten kate is per direct op zoek naar een monteur tuin- en parkmachines. Tuin park monteur vacatures. Lees hier meer over de vacature in ons team.


Ben jij leergierig en is sleutelen jouw hobby?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts