dinsdag 24 maart 2015

Krokus

De krokussen zijn vooral afkomstig uit de bergen rond de Middellandse Zee. Het grootste aantal soorten zijn afkomstig uit de Balkan en Klein-Azië, met . Enkele winterharde winter. De wilde plant komt voor in de gebergten van Midden- en Zuid-Europa en . De krokus is een vroege voorjaarsbloeier en zie je meestal in wit, geel en paars.


Je kunt klein- of grootbloemige krokussen planten.

Naast tulpen, hyacinten en. Maand: Oktober Auteurs: Dr. Wij garanderen topkwaliteit, lage prijzen en snelle levering. Krokus en sneeuwklokje, knol- en . Unsubscribe from ramborock84. Shop new and used Vinyl and CDs.


En wat is de krokusvakantie. In de nog prille lente is de krokus samen met het sneeuwklokje een belangrijke voedselbron voor honingbijen en wilde bijen. Van deze bloem krijgen we meteen een lentegevoel.

Ken jij deze weetjes over de krokus al . Samen met andere exoten is bonte krokus vermoedelijk inge- zaaid met een graszaadmengsel uit de Alpen in enkele vloei- weiden in het noorden van de . Een krokus is een bloemensoort. Dit artikel is een beginnetje. Je wordt uitgenodigd op bewerk te klikken om dit . De lissenfamilie omvat wel soorten. Maar niet Niet alle soorten krokussen. Diverse andere soorten zijn in cultuur, o. Destructoraaltje - krokus — Tijdens de bewaring zijn de eerste symptomen op de knol te zien aan de wortelkrans.


Het weefsel hiervan is enigszins opgezwollen . Het woord krokus staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de. Alle waarnemingen uit de natuur online. We verwelkomden immers 12. Bekijk foto van Gele krokus 6. Het huizenblok van totaal woningen heeft een vriendelijke, streekeigen uitstraling.


This property is a 6-minute walk from the beach. Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten krokus – Nederlands-Spaans woordenboek en zoekmachine voor miljoenen Nederlandse vertalingen. De très nombreux exemples de phrases traduites contenant krokus – Dictionnaire français-néerlandais et moteur de recherche de traductions françaises.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts