woensdag 18 maart 2015

Groene aanslag bestrating verwijderen

Groene aanslag op tegels in de tuin of op het terras? Wij leggen je uit wat je kunt doen om dit probleem definitief op te lossen! Wat moet je doen wanneer er . Het verwijderen van de groene aanslag kan op de volgende manier: Neem een mengsel van 3gram soda op liter water. Los de soda eerst op in een liter . We stelden onze vrienden op WhatsApp en gebruikers van de Radar App hoe zij groene aanslag verwijderen en de respons was enorm! In dit artikel leggen we je uit hoe je de groene aanslag kunt verwijderen.


Iedereen met een terras, houten schutting of zonwering krijgt er vroeg . Lees onze tips om simpel je bestrating en tuinmeubilair te ontdoen van groene aanslag. Het is een simpel klusje, als je weet hoe het moet. Mensen ergeren zich aan het onverzorgde . Je moet je tegels schoonmaken om je sierbestrating mooi te houden. Tegels schoonmaken en groene aanslag verwijderen is zo gedaan.


Op plaatsen waar grote delen van de dag schaduw is en of een vochtig hoekje ontwikkelt groene aanslag zeer snel. De ontwikkeling toont zich eerst als een . Het er niet mooi uit en de bestrating kan er verraderlijk glad van worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts