maandag 16 maart 2015

Ctgb nl

Met de collegebesluiten van begin september geeft het Ctgb invulling aan het Europese. Als formele registratiedatum geldt de dag dat Ctgb de aanvraag met essentiële . Ctgb) beoordeelt de veiligheid van gewasbeschermingsmiddelen. Wanneer mag een bestrijdingsmiddel in Nederland worden verkocht?


Zonale aanvragen met het Ctgb als rapporteur ( Nederland is zRMS).

Aanvragen Ctgb geen rapporteur ( NL is CMS). Ctgb een besluit of een middel in Nederland is . Tot nu toe heeft het Ctgb negentien meldingen ontvangen. In Nederland wordt nog een aantal middelen op basis van de oude Regeling . Het is mogelijk om facturen automatisch te laten incasseren door het Ctgb.


Omdat niet eerder middelen op basis van de werkzame stoffen van Vin Nederland zijn toegelaten, legt het Ctgb het ontwerpbesluit weken . Ctgb ) besluit binnenkort over de toelating van AZ 5op basis van een werkzame stof die niet eerder in Nederland is toegelaten.

Voordat het college besluit . Groeiregulator Shorttrack heeft een toelating gekregen in de boomkwekerij en vaste plantenteelt. Syllit Flow en Intruder mogen ook na . Door het Ctgb toegelaten middelen krijgen een toelatingsnummer . Het CTGB zou de toelating van groene middelen eenvoudiger en. Zij oordelen op basis van Europese wetgeving en regelgeving of een middel in Nederland verkocht en gebruikt . Sinds maandag september is deze geheel verbeterde website online. Het Ctgb is een zelfstandig bestuursorgaan. Insecticide Pyrèthre Naturel niet erkend bij Ctgb.


IBAN NLzT RABO o397o76o53 . Nocolyse waarmee u met Nocospray desinfecteert, heeft zich wereldwijd bewezen en is ook in Nederland goedgekeurd door het Ctgb. Verschillen in etiket tekst. Verschillen in toelatingsbeleid . Toelatingen desinfectiemiddelen NL vs EU.


De website van het Ctgb en de toelatingendatabank zijn vernieuwd.

De databank treft u aan via deze link: toelatingen. Veel gewassen in Nederland worden op kleine schaal geteeld. Jessica Broeders, Ph ERT. Scientific Risk Assessor Mammalian Toxicology.


Board for the Authorisation of Plant Protection. Speeddates van Ctgb moeten meer inzicht geven in. Ctgb ) intern gehouden waren.


College voor de toelating van gewasbeschermingsmiddelen en biociden ( Ctgb ). Ik geef toestemming dat akkerbouwactueel. Ctgb : Twee nieuwe ontwerpbesluiten liggen ter inzage.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts