maandag 30 maart 2015

Luchtslang 20 meter

De slang is standaard al voorzien van Euro koppelingen, waardoor de . Compressor Luchtslang - Persluchtslang - Perslucht Slang - Compressorslang - Bar - Meter. Hoogwaardige drukslang, met praktische snelkoppeling en . PVC slang versterkt met polyestervezel. Airpress professionele luchtslang haspel meter.

Voorzien van Euro koppeling. Extreem flexibel ook bij lage temperaturen. Het heeft meter slang en meter aanvoerslang inclusief koppelingen. Diameter uitwendig, : 1mm. Het heeft een stevig frame en de haspel is eenvoudig weer op te winden.


Pneumatische luchtslanghaspel. Model, Haspel Luchtslang meter.

METER EURO LUCHTSLANG BAR. Luchslang meter , Bar. Incl luchtstopcontakt en nippel Euro aansluiting. Uitwendig ca mm, inwendig ca mm. Gewapende slang geschikt voor een maximale druk van bar.


Deze draagbare luchtslanghaspel is voorzien van een meter lange PVC- luchtslang. De persluchtslang is kruislings gevlochten, waardoor hij zowel erg stevig . Bestel de Luchtslang 20m PVC bij Coolblue. Met een lengte van meter heeft de luchtslang een bovengemiddeld groot bereik. Met optimale geweven structuur om knikken te voorkomen, geeft een hoge stabiliteit en flexibiliteit aan de slang.


Deze luchtslang van meter is voorzien van euro snelkoppelingen en heeft een dikte van mm. Deze persluchtslang kan aangesloten . Welkom bij RUbenco voor machines en . Bij uw specialist BTN de Haas! Luchtslang met Orion koppeling meter voor eenvoudig gebruik van luchtgereedschappen.


Voor 17:uur besteld = dezelfde dag verzonden.

Deze multifunctionele luncht- en warmwaterslang is gemaakt van EPDM en is geschikt voor transport van lucht, warm en koud water. Geassembleerde slang voorzien van knikbeschermer. Mwartel, staalinlage.


Wij streven voortdurend naar het verbeteren van onze dienstverlening. Indien u suggesties of opmerkingen heeft, horen wij dat .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts