donderdag 19 maart 2015

Wat kost een rijbewijs aanvragen

Bekijk hier wat u moet meenemen en wat het kost. Een nieuw rijbewijs moet u persoonlijk aanvragen bij een Stadsloket. U wilt uw rijbewijs verlengen (is bijna verlopen) of vervangen (is beschadigd of kwijt). U vraagt een rijbewijs persoonlijk aan bij de gemeente waarin u woont.


Na werkdagen kunt u het rijbewijs ophalen.

Een rijbewijs aanvragen kan alleen op afspraak. Het aanvragen én ophalen doet u zelf. U betaalt de kosten bij de aanvraag. Bij het aanvragen van uw eerste rijbewijs : een geldig paspoort of een geldige identiteitskaart. Aan een spoedprocedure zijn extra kosten verbonden.


Ook voor een eerste rijbewijs (beginnersrijbewijs) of om een. Rijbewijs aanvragen , vernieuwen of verlengen.

Dan vraagt u bij de gemeente waar u staat ingeschreven uw eerste rijbewijs aan. Voordat u het rijbewijs aanvraagt, moet u eerst de begeleiderspas aanvragen bij de rdw. Spring naar Kosten - Kosten. U kunt uw rijbewijs werkdagen na de aanvraag ook persoonlijk ophalen. Ook hiervoor moet u een afspraak maken.


Omwisseling buitenlands rijbewijs : € 500. Als u het rijbewijs voor 14. De kosten betaalt u bij de aanvraag. Bij de gemeente kunt u alleen pinnen.


Dan is uw rijbewijs maximaal jaar geldig. Voor het afhalen heeft u geen afspraak nodig. Wilt u uw rijbewijs vernieuwen of vervangen? Dan kunt u bij de gemeente terecht. U kunt dan bij de gemeente uw eerste rijbewijs aanvragen.


Maak een afspraak voor het aanvragen of omwisselen van uw rijbewijs. Meestal ligt het rijbewijs na werkdagen voor u .

Voor de aanvraag van een rijbewijs maakt u een afspraak. Het rijbewijs is tegenwoordig een kunststofkaart op creditcardformaat. Maak online een afspraak voor het aanvragen van een rijbewijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts