maandag 16 maart 2015

Mieren bestrijden met azijn

Mieren bestrijden : een geduchte tegenstander. De verhouding hierbij is één deel azijn op twee delen water. Probeer witte azijn en water.


Meng deel azijn met deel water in een . Er zijn al tig soorten tips voor mieren te bestrijden maar deze stond er nog niet.

Ik gooi azijn in de uitgangen (paar keer herhalen), dit vinden ze heel erg en ze . Maak dus een mengsel van twee delen water op één deel azijn en besproei daarmee het pad. Schoonmaakazijn doet het prima. De zomer is een welkom moment voor mieren om jouw huis te bezetten.


Of het echt werkt weet ik niet, anders gewoon maar mieren bestrijden. Besproei de tuin regelmatig met een water- azijn mengsel. Zowel om mieren in de tuin als in huis te bestrijden.


Azijn als afweermiddel tegen mieren.

Wis het geurspoor van mieren uit met azijn en water. Pak een oude plantenspray en vul deze met water en azijn. Observeer de route van de werksters en spray . Hier vind je tips om mieren te bestrijden op een natuurlijke manier. Meng wat schoonmaakazijn of gewone azijn met water en giet dit in het . Ook azijnwater (één deel azijn en twee delen water) houdt mieren.


U kiest het best in functie van de plaats waar u de mieren wilt bestrijden. Met deze tips kan je mieren bestrijden. Het ruikt minder sterk dan bijvoorbeeld nootmuskaat en azijn , maar mieren zullen het in elk geval niet lekker vinden.


Heb je last van mieren in huis en weet je niet hoe je ze moet bestrijden ? In plaats daarvan wederom wat azijn met water sprayen waar . Houdt koper echt mieren tegen, en helpt een zakje water boven de deur tegen de vliegen? Huisvliegen vinden azijn juist aantrekkelijk. Lees direct meer handige tips om mieren te bestrijden. Het bestrijden van deze mierenplaag in de tuin en gazon is helemaal.


Azijnwater is een goede oplossing om de mieren uit de tuin te houden. Met een azijnmengsel kun je deze mierengeur gemakkelijk .

Een vloeibare remedie om de mieren te bestrijden is een oplossing op basis . Ook gaat men soms aan de gang met azijn , kaneel of zelfs remreiniger wat regelmatig leidt tot een . En spuit er daarna eventueel nog een mengsel van water en azijn over.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts