dinsdag 17 maart 2015

Bijennest of wespennest

Een wespennest is een prachtig kunstwerk waarvan het begin gemaakt wordt door de wespenkoningin. De werksters bouwen daarna verder . Wij raden aan om de bestrijding van een wespennest of bijennest door een . De bij, zowel de solitaire bij als de bij die . Het komt vaak voor dat de brandweer een aanvraag krijgt voor de vernietiging van een wespennest , maar dat het in feite werkelijkheid om een heel ander insect . In Nederland zijn verschillende soorten bijen.

De meest bekende is de honingbij. Wespen kunnen vervelend zijn en zelfs een gevaar betekenen voor de mens als deze beestjes agressief worden. U dienst zich rechtstreeks tot de brandweer te . Bijen leven soms alleen, soms in volken. Wespen bevinden zich meestal in de nabijheid van het nest, fruitbomen, etenswaren, vuilnisbakken.


Ze zijn agressiever dan bijen en kunnen spontaan steken . Er bestaan verschillende bestrijdingsmiddelen die helpen bij het verwijderen van . Vandaag hoorde buren plotseling een zoemend geluid.

Het bleek een zwerm bijen te zijn. En zie hier, Uiterst gedurfde wespen die een wespennest aan het bouwen zijn. In juli, augustus en september zijn het hoogdagen voor wespen. De insecten zijn zeker nuttig, want het zijn opruimers.


Ze eten afval van groenten en fruit of . Het wespennest bleek echter een bijennest te zijn. Wespen en wespennesten mag je bestrijden, bijen bestrijden of een bijennest verdelgen echter mag niet, . Heeft u last van wespen , bijen of hommels? Bijen, hommels en wespen zijn zeker nuttig, maar meestal niet in de directe. Zij zijn blij met een bijennest.


Leuk om het verschil tussen een wespen en bijen nest te leren. De brandweer kan een wespennest verwijderen, als de wespen een bedreiging of gevaar vormen. Maar de verdelging van een wespennest is niet gratis.


Een bijen- of wespennest in je tuin of vlakbij je huis kan vervelend zijn. Bij een oproep voor een bijennest verwittigt de brandweer een imker om de bijen te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts