woensdag 25 maart 2015

Jongvee te koop

Vind jongvee op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Best jongvee , hoge gezondheidsstatus. Jos Lam Rumpt Aafslag Geldermalsen. Tweedehands Jongvee Grootvee te koop.

Voerhek voor jongvee van tot maand. Fleckvieh jongvee te koop Het melkveebedrijf van Gerard en Jose Knikhuis ligt aan de rand van Weerselo. De ligboxenstal is enkele jaren geleden gebouwd. Heb nog jongvee te koop tot maanden oud.


Wil ze ongeveer begin feb kwijt. De handel in melkkoeien, vaarzen en jongvee verloopt zeer moeilijk. Nederlands vee aan te kopen.

Drie stuks, goed sluitende, degelijke Zweedse jongvee voerhekken te koop met de volgende afmetingen: meter, meter, meter. Melkveestal te huur voor koeien of voor jongvee Carrousel stand. Terug naar Overzicht Jongvee Plaatsingsdatum:. Te koop stuks jongvee vannaf 5maanden drachtig.


Namens opdrachtgever wordt dit melkveebedrijf te koop aangeboden in de plaats. Na de Mkz-crisis kwam hier veel land te koop en konden we. Gerrit junior: “Om minder werk van het jongvee te hebben, lieten we tot voor kort . Drachtige pinken, te dekken pinken en . Palisade voerhek voor jongvee , vreetplaatsen. Geen drukplekken in nek t. Jongvee leert om te gaan met een (zelfsluitend) voerhek.


NB- wetvergunning voor 1melkkoeien en 1stuks jongvee. Boxen en voerhekken gebruikt en nieuw worden te koop en te huur . Diagonaal voerhek voor jongvee. Drinkbak met lokwaterdrempel zodat de dieren vroeg leren drinken!


Uit voorraad leverbaar bij BTN de Haas of kom langs in onze winkel te Groningen!

Wij zijn op zoek naar een jongvee opfokbedrijf. Jonge dekstieren te koop BWB.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts