vrijdag 20 maart 2015

Sennebogen kraan

Klik op het plaatje om meer. Of het nu gaat om heavy duty kabelkranen, rupshijskranen, rupstelescoopkranen of havenkranen . Sennebogen Mobiele kranen van topaanbieders. Führender Hersteller von Umschlagbaggern und Elektrobaggern sowie Raupenkrane, Hafenkrane, Telekrane und Seilbagger. Payment can only be accepted in advance.


All prices are inclusive of VAT.

Ros models sennebogen kraan compleet met doos. Verzenden kan op kosten en risico vd koper. Zie ook mijn andere advertenties. Het is de enige machine van dit type in . Dan komen wij graag met jou in contact.


De werkzaamheden bestaan uit het lossen van . Met deze kraan kunnen we efficienter werken, dit vanwege zijn grotere . De kraan is vol in bedrijf.

Lees verder voor de technische details. SENNEBOGEN overslagkranen: aanbiedingen, zie advertenties voor nieuwe en tweedehands SENNEBOGEN overslagkranen te koop — Autoline België. Vanaf dit model worden alle overslagmachines . Deze Heavy Duty Star Lifter is met een eigen gewicht . Voor meer informatie bel . Hiermee wordt de oude kraan na jaar trouwe dienst . Deze 180-tons rupshijskraan is beschikbaar met meter hoofdmast en meter beweegbare jib. Neem voor meer informatie contact met. Maak tillen en hijsen op ruw terrein veilig en snel.


Deze kraan met rupsbanden is sterk, . De 6M is een compacte machine op . Uzimet verwerkt oud lood . Vandaag nog een onderdeel nodig? Geen probleem bij RSO Techno. Met een giek van meter heeft de kraan een hefcapaciteit van ton.


De camping was enkel het los adres voor de kraan. Te huur inclusief bediening in heel Nederland en België.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts