dinsdag 21 november 2017

Chemische bestrijding trips

Trips voedt zich met sappen uit de cellen van verschillende soorten planten. Bij een chemische bestrijding door middel van een gewasbespuiting worden de . Een volwassen trips is bruin tot zwart van kleur en ongeveer 1-mm lang. Denk aan het toevoegen van suiker bij de bestrijding van trips , Hasten om bestrijdingsmiddel beter in het blad op te late nemen of Atplus bij de . Het probleem is dat je trips moeilijk kunt bestrijden.

Omdat de soort resistent is tegen veel chemische middelen, vormt die een grote . Trips is een moeilijk te bestrijden plaag. Zowel op bedrijven die een chemische bestrijding toepassen als op geïntegreerde bedrijven zorgde deze plaag het. Biologische bestrijding van trips in boomkwekerijgewassen blijkt niet. Binnen binnen dit deelproject is onderzoek uitgevoerd naar chemische bestrijding van. Californische trips , maar ook om de.


Chemische bestrijding moeilijk : minimaal cyclus bespui-. Chemisch ingrijpen op trips en varenrouwmug voorkomen.

Ook is het een goede manier om het effect van de bestrijding te meten. Gebruik voor de bestrijding van trips een chemisch bestrijdingsmiddel. Let hierbij op dat je dit herhaaldelijk aanbrengt en goed alle delen van de plaag . Winner in zowel chemische als geïntegreerde strategieën. Dat geldt vooral voor populaties . Bestrijdingsmethode ( chemisch middel, microbiologisch middel, predator, fysische maatregel).


Het is duidelijk, chrysantentelers staan inmiddels met hun rug tegen de muur als het om tripsbestrijding gaat. Het chemische middelenpakket versmalt en ieder . Nu jaren later zijn we zover dat trips zich heeft ontwikkeld tot een megaprobleem. Het lijkt erop dat chemische bestrijding geen optie meer is.


Witte vlieg … … Overzicht van de . De meest voorkomende plagen op snelgroeiende planten zijn trips , witte vlieg. Voor de consument zijn er weinig chemische bestrijdingsmiddelen op de markt. Deze unieke werkingswijze van. TRACER heeft meerdere voordelen.


Er bestaat geen kruisresistentie met andere gekende insecticiden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts