woensdag 15 november 2017

Klauwkoppeling lucht

RVS EINDKAP KLAUWKOPPELINGEN. VEILIGHEIDSCLIP KLAUWKOPPELINGEN. AC klauwkoppeling met slangtule. Rectupush insteekkoppeling. Symmetrische snelkoppelingen pagina 125.


De klauwkoppelingen van Diaber Benelux zijn afkomstig van het Duitse topmerk.

De koppeling is geschikt voor gebruik bij perslucht en is bestand tegen een maximale druk v. Met lucht verbinding (het gaatje middenonder). Metro Stockholm, eerste serie materieel. Voor perslucht gebruik maximum bar.


Het grootste assortiment Slangkoppelingen vindt u bij ERIKS. Koppeling (V) - BSPT male - type B. Atlas Copco-koppelingen zijn gesmee bewerkt, . Klauwkoppelingen van hoge kwaliteit behoren tot de belangrijkste onderdelen van een persluchtsysteem. Straalslangkoppelingen in nylone en gietijzer uitvoeringen met slang aansluitingen en 1”, ¼”, 1.

Ook uitvoeringen in ¼”, 1. Lagedrukserie tot bar ( onbehandeld perbunan messing). X 785AFD LRR GDOR OHASIL AFDICHTINGSRING VOOR KLAUWKOPPELING NOK 42. Ludecke klauwkoppeling voor perslucht.


Toevoegen aan vergelijking. Een schakelbare koppeling zorgt ervoor dat de koppeloverdracht in- en uitgeschakeld kan worden. Deze koppelingen zijn zowel in . Bij het aansluiten van accessoires op een compressor heb je slangen en snelkoppelingen nodig.


De snelkoppeling maakt het probleemloos aan en afkoppelen . Type aansluiting, ¾ Klauwkoppeling met borgpin. Heel handig is natuurlijk ook een verloopstuk. Dat wil zeggen een kort stukje slang met een Euro koppeling aan de ene kant en een Orion koppeling aan de . Een handige Y- koppeling met Orion snelkoppeling. Iedere toepassing stelt zijn eigen eisen en juist daarom begint alles met een gedegen advies.


Lucht , de kracht van Berko. PTFE afdichtingsring voor TW systeem. Gietijzeren perslucht klauwkoppeling Verbinding: binnendraad Materiaal: gietijzer NA: mm Oppervlaktebehandeling: gegalvaniseerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts