vrijdag 17 november 2017

Waterbuffel boerderij

Onze delicatessen komen van de boerderij en dat maakt ze zo uniek. Natuurlijk verkopen we ook de enige echte waterbuffel Mozzarella, . Wij ontvangen wekelijks bussen met gasten die ons bedrijf bezoeken voor een rondleiding . De Stoerderij is een boerderij met hele stoere waterbuffels. De familiekudde telt momenteel waterbuffels en deze lopen het hele jaar door lekker buiten in .

Buffelboerderij Arns is een boerderij met stoere waterbuffels in het buitengebied van Zevenaar. Caseificio-Barlotti- buffel -mozzarella-Capaccio-Cilento (1). Bij deze buffelmozzarella- boerderij staan er tientallen buffels op stal, die we één . Arjan Swinkels houdt waterbuffels. De melk is grondstof voor ijs. Voor het vlees staan de mensen online in de rij.


Buffalo Farm Twente waar buffels en koeien opgroeien en gemolken worden.

Die verwerken we in dagverse Mozzarella. De waterbuffels en koeien worden hier gehouden voor hun melk. En welke producten heeft u? Lees alles over waterbuffels. Jongsma uit Nieuwehorne melkt nu 1waterbuffels in drie kwartier met behulp van deze eerste. Nu vijfenhalf jaar later is de boerderij uitgegroeid tot een florerend bedrijf met 1waterbuffels , een winkel, kinderboerderij en rustpunt.


Waterbuffel boerderij Asten. In tegenstelling tot koeien laat de waterbuffel zich goed benaderen. Waarna wel mochten rondsnuffelen in de stallen en in hun boerderij winkel. Een van die exoten is de waterbuffel.


Maar doorgaan met de boerderij van zijn ouders was niet . Zij demonstreerden voor het talrijk . Naast de buffelmelk verkopen de eigenaren van de boerderij ook buffelvlees. Piet: hij leert buffels roepen, geeft kalfjes melk en helpt hij met het melken van de buffels. Ze begonnen met het melken van waterbuffels uit Italië en waterbuffels uit eigen land. De dieren leven gezamenlijk in een kudde .

Kom onze boerderij bezoeken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts