maandag 13 november 2017

Hoe maak je een bloem

Wil je strandbloemen leren maken? Onze Social Heroes Aaren en Mazarine tonen in deze handige. Maak kleurrijke bloemen van. DIY Makkelijke Papieren Bloemen Margrietjes.


Geen gereedschap (snijmallen of ponsjes) nodig.

Korte handleiding om mooie rozen van papier te. Hoe maak je een papieren bloem. Volg hier de Duidelijke Origami Instructies van Bloem (Makkelijk) bij Origami Voor. Deze zomer maken we allemaal prachtige bloemen van crêpepapier op het strand.


En wij tonen je in een handig filmpje hoe dat moet! Strandbloemen verkopen is een leuke activiteit voor jong én oud. Maar hoe maak je dat nu alweer?

Twee of drie verschillende grote vierkante blaadjes papier, je mag zelf weten hoe groot precies. Zooz video: Als afwerking van je dessert kan deze bloem van chocolade het verschil maken! Liever wat stijlvoller, bijvoorbeeld voor een bruiloft, maak dan deze feestversiering in één kleur.


Hoe je crêpe papier bloemen precies moet maken, kun je zien in . Bekijk de video en zie hoe Anna elegante en kleurrijke bloemen. De bloem na het bewerken met de boon tool. Het hart van de bloem met de boon tool centreren. Neem een stuk bloemendraad en buig dit in een ronde vorm. Tip: check of het bloemendraad de juiste . Hallo ik heb een vraag de theezakjes hoe bevestig je die en zitten de theezakjes met de kant waar je . Ontdek hier hoe je de strandbloem Niña in enkele stappen maakt.


De onderste laag maak je van het steviger floristenpapier, geknipt in hetzelfde formaat . De laatste en de eerste bloem maak je aan elkaar vast door de bloem van de eerste door een gleufje in. Op dit filmpje kun je ook zien hoe het moet. Een bloem gemaakt van geïmproviseerde natuurlijke materialen.


Boeketten bloemen voor de bruiloft.

Grote kans dat je zelf ook ooit papieren strandbloemen ruilde tegen schelpjes. De indrukwekkende geur die afkomt van de rozen van Aleia Roses, nodigt uit om de bloemen te gebruiken voor meer dan alleen de versiering . Deze handleiding laat je zien hoe je zelf roosjes van lint, satijn of zijde. Hoe stijver de stof, hoe puntiger de bloemblaadjes zullen worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts