maandag 27 november 2017

Planten geschikt voor badkamer

Want in de badkamer komt over het algemeen niet heel veel licht binnen. Welke planten zijn dan wél geschikt voor in de badkamer lees je . Er zijn namelijk kamerplanten die best geschikt zijn voor de vochtige badkamer. De warmte, luchtvochtigheid en het gedempte licht zorgen juist voor unieke . Kan jouw badkamer wel wat kleur gebruiken?


Zet dan een kamerplant in de badkamer.

Tropische planten houden van warme, vochtige en minder lichte . Trendy, maar vooral: groene blijmakers voor een instant goed humeur. Kamerplanten in je badkamer zijn een goed idee! Wij tonen je de beste opties. Maar welke planten zijn geschikt voor de badkamer ? Door planten in de badkamer dus!


Ik heb het opgezocht en het kan prima. Er zijn een aantal planten die geschikt zijn voor deze natte, donkere . Vrije tijd Hoezo, kamerplanten zijn alleen geschikt voor de woonkamer?

Daar denkt Pinterest anders over. Bekijk hier de mooiste badkamer interieurs met planten. De badkamer opvrolijken met . Je badkamer inrichten met planten is hip en gemakkelijk!


Een mooie plant in de badkamer mag dan zeker niet ontbreken. Wil jij kamerplanten in huis halen maar heb je maar weinig licht? Deze planten kunnen heel goed in het donker staan en hebben weinig . Home Groene Handen Planten in de badkamer.


Varens en klimop zijn bij uitstek geschikt voor in de badkamer. Ze doen het goed bij weinig . Wij hebben een lijst gemaakt met alle planten die in de badkamer. Daarbij zijn varens ook prima geschikt om als plant aan het plafond te . De plant past zich gemakkelijk aan en is daarom geschikt.


De drukte blijft hier buiten. Niet alle planten zijn geschikt voor de badkamer. Het is er vaak vochtig en warm en soms ook nog eens donker.


Daarom overleeft niet zomaar . Het plaatsen van planten is een uitstekende manier om je badkamer sfeer en kleur te geven.

Spring naar Welke kamerplanten zijn er nog geschikt ? Nestvaren of vogelnestvaren (Asplenium nidus Antiquum). Kwartjesplant ( Aspidistra).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts