maandag 13 november 2017

Lezingen hans stolp

Hier vindt u de lezingen en themadagen die ik nog sporadisch in het land geef. Stichting de Heraut organiseert. Het gevecht met de eenzaamheid. Bijna ieder mens krijgt in onze tijd te maken met gevoelens van eenzaamheid.


Sinds die tijd geeft hij cursussen en lezingen over dit thema in Nederlan Duitslan Zwitserland en.

Het lied van de Parel beschrijft op een prachtige, indringende manier de reis van de mens vanuit de Lichtwereld naar de aarde. De Mysteriën van Christus. Duizelingwekkend groots zijn de vele geheimen die met Jezus Christus verbonden zijn. Geheimen die bijvoorbeeld door het . Voor hen die dit nog niet hebben gezien.


Het woord betekent letterlijk: weer in het vlees komen. We gaan op avontuur in de andere wereld. Hij geeft lezingen over het nieuwetijdsdenken.

Hans Stolp over reïncarnatie en karma. Hans aan de opkomst bij zijn lezingen. Eerder deze week hebt u kunnen lezen op o. Breda, Jan Liesen, een lezing van de bekende Nederlandse . Wat gebeurt er als je sterft? Ik ben er zeker van dat dit wel mogelijk is na een paar lezingen en na het lezen . Aukje we moeten iets doen, lezingen geven. List of hans stolp lezing book.


Download the hans stolp lezing book in PDF file format for free at nurhanleeman. Hij vertelt in alle kwetsbaarheid wat ze beleefd hebben, en hoezeer de hulp van . Lezingendag van de theosofie. Met zijn boeken en lezingen over engelen, Christusverschijningen en zijn . Onze uitgeverij Nearchus C. Toch heb ik getwijfeld toen ik dit boek begon.


VERSLAG VAN DE LEZING VAN. Zoals altijd wil ik graag beginnen met een wens.

In hoofdstuk negen staat te lezen wat de engelenlezing in Apeldoorn heeft . Over deze en vele andere vragen die met relaties samenhangen, gaat deze lezing. In zijn lezing vertelde Harm over het thema van zijn laatste boek, hoe mensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts