dinsdag 19 december 2017

Bedwants beet

Het herkennen van een bedwantsen beet kan soms erg lastig zijn. Een van de belangrijkste kenmerken van beten van bedwantsen zijn rode bultjes. Ik heb een beet van een bedwants. Nederlands Huisartsen Genootschap.


Lees alles wat u moet weten over . Wat moet u weten over een.

Heb je het vermoeden dat je bent gebeten door een bedwants? Wij vertellen je hoe je een bedwantsen beet kunt herkennen. De eerste beet vertoont vaak de hevigste reactie, de 2de en 3de hebben . Behandeling van een bedwantsen beet hoeft niet, . Zo herken je de beet van een bedwants ! Hierdoor voelt men de beet niet en stolt het bloed minder snel zodat de . Na een beet van een bedwants onstaat meestal een onsteking of allergische reactie op de huid.


Dit kan op een enkele plek voorkomen of over het gehele . Of liever gezeg bedwantsen beten, want dat is wat de uitslag eigenlijk is.

Naast zwellingen en jeuk wordt een bedwantsen beet ook vaak . Het is moeilijk om vast te stellen of een beet veroorzaakt werd door een bedwants op basis van zijn uiterlijk. De beten lijken sterk op de beten van een mug of . Het verschil tussen de beet van een vlo en die van een bedwants. Maar uit onderzoek is nog niet gebleken dat men door een beet van een bedwants ook daadwerkelijk . Er bestaan verschillende soorten bedwantsen. Bedwantsen kunnen virussen of bacteriën bij zich dragen.


Ze komen meestal in je slaapkamer terecht . Als de beet geïnfecteerd is, zwelt de huid rondom de beet lichtjes op. Hierdoor kan de bedwants ongestoord bloed zuigen zonder dat je . Stelt u tijdens uw verblijf tekenen van bedwantsen vast - een beet of bloeddruppeltjes op de lakens - wees dan bijzonder voorzichtig bij het . Last van rode, jeukende bultjes? Dan ben je vast gebeten door een bedwants.


Hoe moet je een bedwantsenbeet herkennen? Iedereen kan last van bedwantsen krijgen. Symptomen van bedwantsbeten kunnen enkele uren na de beet optreden of zelfs meer dan een week nadat je . Er zijn twee soorten bedwantsen waarvan bekend is dat ze zich voeden met menselijk bloed.


Ze zijn wetenschappelijk bekend als Cimex . Na een nachtelijke bloedmaaltijd bij de mens gaan ze terug naar hun donkere schuilplaats.

Heeft u het vermoeden dat u last heeft van bedwantsen ? Bent u gebeten en herkent u symptomen van een bedwansten beet ? Lees hier meer over de gevolgen. Een beet veroorzaakt jeuk en . In tegenstelling tot huisstofmijten kunnen bedwantsen wel overlast geven bij mensen, ook wanneer die niet allergisch zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts