woensdag 20 december 2017

Inspiratie planten binnen

Benieuwd naar kamerplantentrends ? Of u nou op zoek bent naar . Zomers kunnen vele planten zowel binnen als buiten overleven, maar als je. De plant groeit naar het licht toe, dus draai hem regelmatig en voorkom scheefgroei. De botanische stijl: 25x mooie voorbeelden van hoe je planten gebruikt in het interieur.

Op planken, rekken, kasten etc. Naast dat kamerplanten goed zijn voor je binnenklimaat , geven ze direct een hele andere draai aan je inrichting. Lees hier alles over planten ! Bij Intratuin hebben we een heel uitgebreid . Met een grote kamerplant maak je een echt statement in je woonkamer.


Naast decoratief zijn grote planten ook nog eens functioneel: ze verbeteren de . Deel dit inspiratieartikel : Meer inspiratie.

Op onze contactpagina vind je hoe de klantenservice . Hangplanten voor binnen geven je interieur een flinke boost. Deze mooie voorbeelden van hangplanten geven je inspiratie voor bij jou thuis. In verschillende hoekjes en settings probeer ik de planten uit.


Volop kamerplanten inspiratie op Pinterest: Je had het vast al . De afgelopen jaren zijn planten ineens hartstikke hip. Leuk natuurlijk maar in menig huishouden is het aardig uit de hand gelopen met al dat groen. Je kunt deze plant zowel binnen als buiten plaatsen. Niet elke dag thuis, maar wel behoefte aan kamerplanten om de lucht te zuiveren ? Bekijk hier de populairste kamerplanten die weinig water nodig hebben. Tijd om het binnen extra gezellig en groen te maken.


Sommige van je kamerplanten zijn misschien aan vervanging toe, en anders heb je vast . Ter inspiratie delen we grote planten voor in huis. Het Groene Geluk weer helemaal terug van weggeweest. Dat kamerplanten zorgen voor zuurstof en zuivere lucht, dat weten we allang.

Ook kun je planten stekken om je binnentuin te laten groeien. Deze voorbeelden bieden jou alvast wat inspiratie als je zelf wat planten in. Hij is heel geschikt om binnen te staan en past prachtig in het . Inspiratie voor een frisse en lichte woonkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts