woensdag 13 december 2017

Brandslanghaspel 30 meter

Ajax brandslanghaspel meter verplicht? Saval brandslanghaspel meter nodig? De vaste brandslanghaspels worden geproduceerd conform norm EN 671-1. Flameline brandslanghaspel meter staat voor kwaliteit, functionaliteit en betrouwbaarhei dit zijn kernzaken die de basis vormen van de vaste . De Flame brandslanghaspel is een ideaal blusmiddel voor brandklasse A.

Worplengte volstraal : 11m. De Pro-Line brandslanghaspel met een lengte van meter wordt gefabriceerd in Nederland en voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaard. Het doel van brandslanghaspels is om een brand in een vroegtijdig . Dat topkwaliteit en design wel degelijk samen gaan, bewijzen deze nieuwe brandslanghaspels.


In gebouwen zijn meestal brandslanghaspels aanwezig. Brandslanghaspel is een geschikt blusmiddel voor beginnende branden in. Nette brandslanghaspel van het merk Noha.


Deze haspel heeft een slang van meter lang.

Prijs is inclusief btw, verzenden is mogelijk. U zoekt een brandslanghaspel ? Kiwa goedgekeurde brandslanghaspels volgens de EN671- . Losse brandslang geschikt voor vaste brandslanghaspels in de kleur rood van kunststof. In elk bouwwerk, bestaand en nieuwbouw komt men brandslanghaspels. Alleen gerelateerde resultaten gevonden.


Controleer de spelling van. Voordeel van brandslanghaspels is dat er altijd een onbeperkte voorraad. Om snel grote hoeveelheden water bij een beginnende brand te brengen is een brandslanghaspel onmisbaar. Online brandslanghaspel - meter brandslang kopen? De slanglengte mag niet groter zijn dan meter.


Brandhaspel 2 of meter brandslang. Deze brandslanghaspel wordt geproduceerd conform de norm EN-671-1. Let er wel op dat deze vaste brandslanghaspel meter , net als andere brandblusmiddelen in uw gebouw jaarlijks verplicht moeten worden onderhouden.


Gratis verzending deze praktische brandslang is speciaal . Vandaag vóór 16:00u bestel morgen in huis!

Welkom bij BrandPrevent, vind hier de ajax brandslanghaspel die u zoekt. Brandblusser XL levert u de beste kwaliteit RVS brandslanghaspels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts