dinsdag 19 december 2017

Flexibele slang rvs

De GAMMA flexibele slang - ook wel bekend als een sanitairslang - heeft een temperatuurbereik van maar liefst 70¿ en is gemaakt van sterk roestvaststaal ( rvs ), . Flexibele RVS slang nodig? Deze buizen zijn perfect als uitlaat of voor het afvoeren van lucht, stoom en rook of het beschermen van elektrische kabels. Roestvast stalen flexibele slangen voor toepassing in CV- en koelinstallaties. Veel verschillende aansluitingen.


Metaal en RVS omvlochten slangen met rechte en haakse aansluiting.

Slang met RVS omvlechting. Bij douche concurrent vindt u alle luxe voor . Bekijk alle Comfort Line produkten. Naast de rvs flexibele slang voor kranen. Heb je nog meer soorten slangen.


Zo is er een flexibele spiraal slang voor compressoren. Een rvs flexibele slang roest . Dankzij de 80cm heeft u voldoende ruimte om de slangen te .

Zeer flexibele parallel gegolfde RVS slang voor transport van vloeistoffen en gassen. Krappe inbouwmogelijkheid mogelijk door kleine. RVS vervaardigde slangen, al dan niet . Snelle levertijd en grote voorraad onderdelen voor de horeca. Industriële slangen, flexibele slangen , Technische slangen, chemicaliën slangen , industriële slang rvs vlechtwerk, industriële food grade slangen, industriële . Hoekstopkraan voor het netjes en vakundig aansluiten van slang(en) onder een wastafel of fontein.


RVS flexibele slang 7mm. Roterende conische aansluiting voor optimaal gebruikscomfort (Gepatenteerd). Roestvrij stalen slangen worden binnen de. RVS 316L met een omvlechting in RVS 304. Anamet Europe is de fabrikant van de Anaconda Sealtite beschermslang systemen.


Onze Anaconda merkproducten staan wereldwijd bekend om hun . Controleer of de aansluitingen en de slang aan beide uiteinden zonder . Goedgekeurd voor drinkwaterinstallaties. De slang kan tegen een stootje en heeft een onbeperkte levensduur. Productomschrijving: Enkelwandig aansluitingskanaal Voor individuele ventilatie (WC, badkamer, dampkap, droogkast,) Manueel uitrekbaar tot de gewenste . De wand van de SST is gemaakt in de vorm van een laterale ribbels.

Door de goede flexibiliteit kunnen de leidingen gemakkelijk door de kanalen in het gebouw . Dit is makkelijker dan van onder uit. Een flexibele kachelpijp wordt . Bent u op zoek naar flexibele slang ? Bij MATTECH bent u aan het juiste.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts