maandag 11 december 2017

Munt tegen muizen

Als je muizen in je huis hebt, is dat niet alleen vervelend maar ook een. Steek een grote munt onder de rand van de kom en laat de kom op de rand van . Datzelfde geldt dus voor munt. Muizen hebben een hekel aan de geur van munt en eucalyptus. Doe daarom een beetje geurende olie in een oliegeurhouder, zet er een waxinelichtje onder en .

Muizen verjagen met kruiden of muizen verjagen met bijvoorbeeld knoflook, het meest diervriendelijk. Maar werken deze middelen echt, of zijn dit fabeltjes? Van een plant of kruid die echt werkt tegen muizen hebben wij nog nooit gehoord.


Als je even zoekt op internet kom je allerlei fora tegen met . Wat hebben wij tegen de muis? Maar o wee als we een muis in het wild tegenkomen. Sinds ik graag verse muntthee drink, merk ik dat muizen in elk geval .

Wanneer je muizen hebt is tijdig ingrijpen zeer belangrijk. Zo is munt een geur die ze niet kunnen verdragen. Er zijn ook apparaten te koop die ultrasone geluiden verzenden waar de muizen niet tegen kunnen.


De beste oplossingen wat te doen tegen muizen. Om altijd voldoende voorraad in huis te hebben kun je ook muntplantjes in huis zetten. Er is gebleken dat muizen niet opgewassen zijn tegen de sterke geur van Eucalyptusolie of muntolie. Door een schaaltje met wat eucalyptus of munt neer te . Ook zijn de ouderwetse vallen het beste, heel wat muizen in de stad zijn al immuun tegen het gangbare gif, ze worden wel wat ziek, maar gaan niet dood.


In dit blog laten we weten dat wél helpt tegen. Home › Muizen zelf bestrijden › Huismiddelen tegen muizen. Munt -olie: doe een paar druppels munt -olie op een schaaltje en zorg met een waxinelichtje dat. Zelf muizen bestrijden of een ongediertebestrijder laten bestrijden.


Lees tips en informatie en vraag een adres aan van de gecertificeerde . Nu las ik op internet dat eucalyptus olie . Last van muizen in de keuken of vliegen er honderden fruitvliegjes rond je. Als je zelf wel goed genoeg tegen deze scherpe geur kunt, kan je .

Munt is een plant die met zijn kruipende wortelstok in enkele jaren een. Deze olie kan je gebruiken tegen muggen, en ook als je verkouden . Helaas ben ik zelf ook een held op sokken als het gaat om muizen , huisgenoten. Ze kunnen niet tegen een bepaalde frequentie piep heb ik ook ergens gehoord. Sinds een weekje ofzo merken we dat we muizen in huis hebben.


Eerst dichten met staalwol en je hebt ook muizenkitpasta tegen muizen. Leer hoe je huismuizen kan herkennen, bestrijden, vangen en verjagen. Onschadelijk voor mens en dier maar wel doeltreffend tegen muizen zijn de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts