donderdag 28 december 2017

Houtwormmiddel

Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Kant en klaar middel om alle houtaantastende insecten zoals bijvoorbeeld houtworm te doden. Bij juiste toepassing voorkomt het middel tevens . Perfacs heeft een nawerking van maar liefst jaar!


WETTELIJK GEBRUIKSVOORSCHRIFT.

Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel: a) voor het behandelen van hout onder dak dat door insecten is . Identificatie van het product en van het bedrijf. Het middel verdelgt houtwormen en andere . Dit houtwormmiddel wordt door de meesten gebruikt om een kleine oppervlakte te behandelen tegen houtworm. Vind perfacs houtwormmiddel op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Verdelgt houtworm en andere houtaantastende insecten zoals bijvoorbeeld huisboktor en spinthoutkever.

Gebruiksklaar en zeer geschikt ter voorkoming en bestrijding van houtworm en boktor. Werkzame stof: permethrin. Houtwormmiddel verdelgt houtworm en andere . Ter bestrijding van houtworm en boktor op onbehandeld hout. Een kant-en-klaar houtverduurzamingsproduct op basis van permethrin (een synthetische pyrethroide) en een aromaatvrij oplosmiddel. HGX houtwormmiddel verdelgt houtworm en andere houtaantastende insekten zoals bijvoorbeeld huisboktor en spinthoutkever.


Dat kan met een houtwormmiddel tegen houtworm en andere houtaantastende insecten. Luxan Houtinsecticide-P tegen . HGX anti- houtworm middel rekent op effectieve wijze af met houtwormen huisboktorren spinthoutkevers en andere houtaantastende insecten. Daarnaast voorkomt het tevens. HG houtwormmiddel verdelgt houtworm en andere . Deze week Hg houtwormmiddel in de aanbieding!


Bekijk de folder actie van Woonexpress en koop direct met korting in de winkel. HG X houtwormmiddel 500ml - Overzicht. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review.


Bel of mail ons of kom naar de winkel in O'hout.

Product tegen houtaantastende insecten. Perwood houtwormmiddel kopen doet u bij Bouwbestel. Hieronder vindt u alle producten die geassocieerd worden met houtwormmiddel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts