donderdag 14 december 2017

Hogedrukspuit aansluiten

Hogedrukreiniger aansluiten. Sluit de aanvoerslang van hogedrukreiniger aan op de waterleiding. Koppel het gewenste hulpstuk aan de spuitslang van de . Met het advies van Praxis ben je verzekerd van een hogedrukspuit die past.


Kan ik bijvoorbeeld een slang in de jerrycan stoppen, en daarna deze op een HD reiniger aansluiten voor het afspuiten?

GISTEREN EEN HOGEDRUKREINIGER AANGEKOCHT 2DE HANDS MAAR WERKTE. Zoals je het beschrijft moet je die N niet aansluiten. Op sommige hogedrukreinigers kun je een waterfilter aansluiten.


Deze zorgt dat je hogedrukreiniger zo lang mogelijk meegaat. Het filter zorgt dat al het water . Wat betekend wateropbrengst bij een hogedrukreiniger ? Een hogedrukreiniger hierop aansluiten zorgt ervoor dat deze steeds uitslaat omdat er niet genoeg . Gebruik deze handige aansluitset van Karcher voor je hogedrukreiniger.

Ik wil met de hogedrukreiniger sjablonen op de grond reinigen. Het probleem is echter dat er niet altijd een kraan in de buurt aanwezig zal zijn. Met onze compacte hogedrukreinigers kunt u werkplaatsen, machines en wagenparken snel en grondig. Wil je de hogedrukreiniger bijvoorbeeld aansluiten op een waterkraan die zich achter je bedrijfspand bevindt en moet het water eerst door een . Ik heb een hogedrukspuit thuis voor koud water. Zeer simpele maar toch krachtige manier om een hogedrukspuit te gebruiken.


Worx V-accuhogedrukreiniger Hydroshot WG629E. Ideaal voor plekken zonder water- . Het aansluiten van een andere lans of reiniger gaat op dezelfde manier. Kärcher tuinslangadapter voor hogedrukreiniger 2. Op deze pagina kunt u de handleidingen bij onze reinigingsapparaten als pdf- bestand downloaden.


Als je het apparaat aan de kraan aansluit , is de druk bij de gewone, niet . Warm water uit de kraan aansluiten op je hogedrukreiniger kan echt . Aansluiting op het lichtnet. Respecteer de volgende punten wanneer u de hogedrukreiniger op het lichtnet aansluit : Sluit het apparaat. Bekijk nu alle hogedrukreinigers in ons assortiment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts